Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Boerderij het Reestdal - Zuidwolde

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Het luxe gastenverblijf ‘Boerderij het Reestdal’ is gelegen in het prachtige natuurgebied het Reestdal, omringd door de dorpen Zuidwolde, Balkbrug en Dedemsvaart in het Zuiden van Drenthe.
Dit gastenverblijf is gebouwd eind 2011.Wij bieden de mogelijkheid om ook bed- en badlinnen te huren. Indien u hier gebruik van wilt maken, graag van te voren even contact.
De woning is geschikt voor 6 personen (8 personen in overleg) . Het huis heeft 4 slaapkamers, een ruime woonkamer met houtkachel en een schuifpui naar het overkapte terras, een open keuken voorzien van alle gemakken en een royale badkamer. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming Naast de boerderij is genoeg plaats om te parkeren.

Begane grond:
Entree met hal en toilet, een ruime woonkamer met zithoek, houtkachel en schuifpui naar het overdekte terras en de tuin, goed uitgeruste open keuken met eetgedeelte, royale badkamer met wasmachine, twee tweepersoonsslaapkamers voorzien van boxspringbedden. (210 x 180)
Eerste verdieping: Overloop, tweepersoonsslaapkamer met boxspringbedden en met wastafel. Slaapkamer (groot) met 2 eenpersoonsbedden en wastafel. Op deze slaapkamer is de mogelijkheid tot uitbreiding d.m.v. een slaapbank. Campingbedje voor baby en kinderstoel zijn aanwezig.
De bedden in de tweepersoonsslaapkamers zijn zowel als een- als tweepersoonsbed te gebruiken
De woning is van alle luxe voorzien.. Hout voor de houtkachel is ter plekke te koop

Eigenschappen

Max 8 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Nolderweg 5a
7925 PE  Zuidwolde