Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Recreatiepark de Koornmolen - Zevenhuizen (ZH)

Kamperen

Beschrijving

Het is goed toeven in het zuidelijkste puntje van het Groene Hart.
Natuur en gezelligheid gaan hand in hand op Recreatiepark de Koornmolen midden in de Tweemanspolder in Zevenhuizen. Dit is een gouden stek om vakantie te vieren. Want als tijdelijke bewoner van de camping of het bungalowpark heb je Recreatiegebied Rottemeren als 'buurman'. En binnen een kwartiertje sta je op de kaasmarkt in Gouda of de Coolsingel in Rotterdam. Recreatiegebied Rottemeren is bij uitstek een perfecte plek om te wandelen, varen of fietsen. De groene natuur en het omringende water zorgen voor een gevoel van totale rust. De Olympische Willem-Alexander Roeibaan, Hennipsloot (goed viswater) en de beroemde Molenviergang maken dit gebied af.
Wanneer de rust gaat vervelen, is een grote stad dicht bij. Rotterdam, Gouda en Zoetermeer zijn binnen 20 minuten te bereiken en ook zeer goed aan te fietsen. Daarnaast zijn ook Den Haag, Leiden en Delft goed aan te rijden.

Camping

De camping heeft meer dan 80 toeristische plaatsen, 16 comfortplaatsen (mét privé sanitair), camperplaatsen, trekkershutten, trekkersplaatsen en maand- en jaarplaatsen. Ieder kampeermiddel kan hier terecht. De plekken zijn ruim en voorzien van stroom. Een waterpunt is altijd dichtbij. Ook is een toiletgebouw altijd in de buurt. We hebben er namelijk 4 verspreid over de hele camping. Wifi is aanwezig en honden zijn toegestaan (tegen betaling), mits ze goed aangelijnd zijn. Een binnenzwembad, speeltuin, sportveld, animatieruimte, peuterbadje met ligweide, airtrampoline, fietsverhuur, geitenweide, bakkerij en wasserette maken de camping helemaal compleet.

Bungalowpark

Op het bungalowpark kan men kiezen tussen een 4 persoons of 6 persoons bungalow. Ruimte genoeg. De bungalows zijn voorzien van wifi een badkamer, ruime zitkamer, slaapkamers met boxspring bedden, ingerichte keuken met vaatwasser, tuin met terras en tuinmeubilair en een berging. Op het bungalowpark is er ruimte voor langverhuur. Dit kan maximaal 6 maanden en er moet een geldige reden zijn.
Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie van de Koornmolen. Alle bezoekers van het bungalowpark kunnen vanzelfsprekend ook gebruik maken van alle eerder genoemde faciliteiten.

Eigenschappen

Vanaf 19 euro
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Zwembad
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Tweemanspolder 6a
2761 ED  Zevenhuizen (ZH)
Telefoon:   0180-631654