Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Hotel Gast Inn - Workum

Hotel

Beschrijving

Hotel Gast Inn is een comfortabel hotel met restaurant en wordt beheerd door een familie. Het hotel is gevestigd in een voormalige boerderij en is gelegen direct aan het water met een eigen haven. Op slechts drie minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte en op twaalf minuten
lopen van het Jopie Huisman Museum.

Kamers

De vernieuwde informele kamers zijn elk op een unieke manier ingericht en voorzien van televisie en een zithoek. Sommige hebben uitzicht op het water en/of de tuin, andere beschikken over een terras of balkon. De suites is uitgerust met een aparte douche/badkuip, een woonkamer en een extra slaapkamer met een tv.

Restaurant

Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Het ontbijtbuffet kan zowel binnen als op het terras worden genuttigd. In het restaurant wordt een lunchbuffet geserveerd en dagelijks is er voor het diner een eerlijke en vers bereide dagschotel te verkrijgen. Vanaf het terras aan het water is het heerlijk toeven en wordt u vermaakt door de in- en uit de sluis varende schepen.

Hotel Gast Inn is een heerlijke uitvalsbasis voor diverse activiteiten.
Onze regio hoort tot de mooiste fietsregio's van ons land. Vanuit ons hotel, dat centraal gelegen is, stap je op de fiets en geniet van het adembenemende landschap, de waterwegen met bruggen en pontjes en de oude dorpen en steden. Workum is een ideale start voor fietstochten.
Bij het hotel zijn zowel gewone als elektrische fietsen te huur.

Varen

Vanuit de bijbehorende haven zijn sloepen te huur waarmee de prachtige waterrijke omgeving kan worden verkend. Ook kunt u een vaartochtje over het IJsselmeer maken via de direct naast het hotel gelegen oude suis naar het IJsselmeer.

Eigenschappen

Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Sylspaed 75
8711 EC  Workum
Telefoon:   0515543250
Mobiel:   0644343103