Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Van Rossum stadshotel, café en restaurant - Woerden

Hotel

Beschrijving

Van Rossum is in de wijde omtrek ’the place to be’. ‘De plek waar je zijn moet.’ Zegt Van Rossum zelf. Het stadshotel, café en restaurant is gevestigd in het Arsenaal, een robuust Rijksmonument in de historische stadskern van Woerden. Deze middeleeuwse vestingstad ligt ideaal centraal in Het Groene Hart van Holland, dicht bij de grotere Hollandse steden zoals Utrecht en Amsterdam.

Laat ons je verwachting overtreffen in dit bijzondere hotel. Wij staan voor ‘een hartverwarmend welkom’, ‘lokale gezelligheid’ en ‘genereuze gastvrijheid’. Zoek je een bijzonder hotel waar in Nederland geen tweede van is? In Van Rossum Woerden werken we er continue aan om onze gasten uit binnen- en buitenland het gevoel te geven dat ze écht welkom zijn.

Het arsenaal heeft behalve 25 unieke, stijlvolle suites ook enkele naast elkaar liggende suites die onderling met elkaar te verbinden zijn. Deze zogenaamde familiekamers zijn ideaal voor gezinnen die met hun kinderen bij ons komen logeren. De suites zijn voorzien van airconditioning, een bureau, een koffiezetapparaat, een kluisje, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. Alle suites bij Van Rossum Woerden hebben beddengoed en handdoeken. Het boetiekhotel biedt conciërgediensten, allergievrije kamers, een terras, gratis WiFi in de hele accommodatie, een bar, roomservice en een 24 uursreceptie.

Woerden heeft van origine een innige band met het omliggende Groene Hart. Die natuurlijke verbinding ligt aan de basis van onze keuken. ‘Producten uit de polder, dan weet je wat je eet.’ en ‘wat je van dichtbij haalt, is zeker zo smakelijk.’ Voor iedereen die houdt van gezelligheid, pure streekproducten en verrassende lekkernijen.
Er is iedere ochtend een ontbijt beschikbaar. De opties zijn een als buffet aangeboden ontbijt, vegetarisch ontbijt en veganistisch ontbijt. De accommodatie heeft een restaurant dat Nederlandse, Franse en lokale gerechten serveert. Op aanvraag kun je er ook terecht voor zuivelvrije, veganistische en glutenvrije opties.

De omgeving leent zicht het perfecte decor om te fietsen, en bij Van Rossum Stadshotel Woerden kun je ook (electrische) fietsen huren. Geniet van het weidse landschap, karakteristieke dorpjes en kronkelende watertjes die het Groene Hart zo bijzonder maken. Voel de rust van de natuur terwijl u langs uitgestrekte weilanden en schilderachtige polders fietst.

Eigenschappen

Max 4 personen
Kindvriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Draadloos internet

Contactgegevens en locatie

Meulmansweg 33M
3441 AT  Woerden
Telefoon:   0348706500
Mobiel:   0348706500