Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land
´╗┐
Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gasterij Schoudee - Wemeldinge

Restaurant

Beschrijving

Gasterij Schoudee ligt aan de rand van het historische dorp Wemeldinge, direct aan Nationaal Park Oosterschelde en de prachtige jachthaven.

Brasserie

Na een grondige verbouwing in 2016 is een nieuwe brasserie gerealiseerd achter de feestzaal.
In onze sfeervolle brasserie bent u van harte welkom voor een lunch met zakenrelatie, high tea of high wine met vriendinnen of heerlijk uit eten met familie?

Ook aan onze kleine gasten is gedacht. Met leuke speeltoestellen in de tuin, direct aan het heerlijke zonneterras, zal uw kroost zich prima vermaken. Ook binnen hebben de kinderen hun eigen speelruimte.
We zien er naar uit, u in onze gezellige brasserie te ontmoeten!
We staan met ons enthousiaste team voor u klaar.
Het laagseizoen en hoogseizoen hebben verschillende openingstijden, zie hiervoor de actuele openingstijden op onze website.

Feesten en Partijen

De feestzaal heeft een ware metamorfose ondergaan en heeft een nieuwe, frisse look gekregen, wel ademt deze nog steeds een landelijke sfeer uit.
Gastvrijheid, warmte en gezelligheid staan voorop!
Deze zaal biedt diverse mogelijkheden op het gebied van feesten en partijen; een prachtige bruiloft, een jubileum, een gezellig diner, een familiere├╝nie of een spetterend themafeest. Ook voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten zijn er diverse mogelijkheden.

Voor specifieke wensen neemt u vrijblijvend contact met ons op, gastvrijheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden, we zijn u graag van dienst!

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Terras
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Dit restaurant heeft de volgende keuken(s):
- Vlees
- Vis
- A la carte

Contactgegevens en locatie

Schoudeeweg 1
4424 NB  Wemeldinge
Telefoon:   0113-626088