Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantieboerderij de Looische Hoeve - Wellerlooi

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Eerlijk en heerlijk genieten van een vakantie in de Maasduinen (Noord-Limburg)

Liefde voor Limburg begint hier! Geniet van avontuurlijk, natuurlijk, culinair en authentiek Noord Limburg. Gezellige dagjes uit, bourgondisch eten en drinken. Ontdek de mooiste wandel- en fietsroutes en proef overheerlijke gerechten bereid met Limburgse streekproducten.

Aan de rand van natuurpark de Maasduinen ligt onze vakantieboerderij de Looische Hoeve (12-14 personen) op korte afstand van het Thermaalbad Arcen. Uitstekend geschikt om u te laten verwennen met wellness, maar ook om te wandelen, fietsen of om te genieten van de toeristische trekpleisters zoals de Kasteeltuinen of Toverland. Op korte afstand van Duitsland, wat zeker een bezoekje waard is.

Accommodatie

De boerderij is standaard ingericht voor groepen of families (geen verhuur aan studenten- en jongeren groepen). Maar uiteraard zijn ook kleinere gezelschappen van harte welkom. Eén ding staat vast: het boeken van een vakantieboerderij in Limburg start hier! Onze vakantieboerderij de Looische Hoeve is gelegen in het prachtige Noord-Limburg. De zuidelijke streek die bekend staat om zijn Bourgondische gastvrijheid, gezellige terrasjes en zijn prachtige natuur. Het vrijstaande pand bestaat uit het woongedeelte van een voormalige boerderij en heeft een oppervlakte van 180 m2.
Het vakantiehuis ligt aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen en is voorzien van alle comfort. De boerderij biedt plaats aan 12 personen. Uitbreiding tot verblijf door 14 gasten is mogelijk, hiervoor zijn twee extra bedden beschikbaar. Deze Limburgse boerderij vormt daarmee een prachtig vakantie verblijf voor gezinnen, families en vrienden groepen.

Omgeving

De ongerepte natuur in het Nationaal Park De Maasduinen is de ideale omgeving voor fervente wandelaars, fietsers en mountainbikers. Voor wandelaars zijn er talloze wandeltochten van verschillende lengtes uitgezet die u langs de mooiste plekjes voeren. Ook fietsers en mountainbikers komen in de Maasduinen volledig aan hun trekken. Een afwisseling van ongerepte natuur en kleine dorpjes maakt een fietstocht tot een onvergetelijke ervaring.

Eigenschappen

Max 14 personen
Vanaf 650 euro
Kindvriendelijk
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Rijksweg Zuid 21
5856 AA  Wellerlooi
Mobiel:   0646070425