Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Recreatiecentrum Adelhof - Vledder

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Recreatiecentrum Adelhof is centraal gelegen tussen diverse natuurgebieden welke worden bepaald door hunebedden, heidevelden en prachtige bossen. Een perfecte uitvalsbasis voor het maken van een mooie fiets- of wandeltocht.

Bungalows

Het park beschikt over comfortabele vrijstaande en geschakelde bungalows welke geschikt zijn voor 6 personen. De vrijstaande bungalows zijn direct aan de grote visvijver gelegen evenals een groot deel van de geschakelde bungalows.
Tevens zijn er bungalows welke iets verder van de visvijver zijn gelegen. In een aantal bungalows is een huisdier welkom.

Naast speelplaatsjes is het park voorzien van vele faciliteiten, waaronder een grote visvijver waar door een ieder naar hartenlust gevist mag worden, fiets- en skelterverhuur, midgetgolfbaan, tennisbaan, snackhal, café-restaurant, parkwinkeltje, wasserette, voetbalveld, volleybalveld, tafeltennistafel, dierenweide en een jeu ‘d boulesbaan. Ook is er tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend en 6 weken in de zomervakantie een professioneel recreatieteam aanwezig, welke activiteiten organiseert voor jong en oud.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Groepen toegestaan
Zwembad
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Vledderweg 19
8381 AB  Vledder
Telefoon:   0521-381440