Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Rofra Sportieve Arrangementen - Valkenswaard

Groepsactiviteiten

Beschrijving

Op zoek naar een gezellig, sportief of actief groepsuitje in de buurt van Eindhoven?
Kom dan naar Rofra Sportieve Arrangementen. Door het brede aanbod is er voor elke soort groep wel een uitje te vinden. Zo zijn er laagdrempelige activiteiten zoals Robinson Spelen, Rofra Fun, E-chopper & Solextochten of het kanovaren. Maar ook voor de sportieve deelnemers zijn er verschillende opties mogelijk zoals; paintballen, free choice surival of een Slag bij Waterloo.

De Robinson Spelen zijn perfect voor een groep met verschillende leeftijden en verschillende interesses, hierbij gaat men in teams tegen elkaar strijden en verschillende proeven uitvoeren.

Bij de Rofra fun gaat de groep ook weer in teams strijden, hierbij gaan ze allerlei leuke spellen spelen en kijken welk team het beste is. Denk hierbij aan een Jenga XL, tangram puzzel, reuze pictionary, letterpak spel en Bamboestieken.

Liever lekker onderweg? Dan kun je ook kiezen voor een solex of e-choppertocht. Voor beide activiteiten zijn er 2 verschillende tochten waarbij je lekker kunt rondtoeren door mooie stukken natuur en gezellige dorpjes rondom Valkenswaard. Er kan gekozen worden uit een 2 uur of 3 uur durende tocht.

Voor de mensen die graag op het water zitten zijn er ook 2 prachtige kanotochten door de natuur. Er is een tocht van ca. 2 uur en een tocht van ca. 4 uur, voor de sportieve kanovaarders.

Paintballen is een leuke, actieve activiteit voor de groepen die van een uitdaging houden. In teams ga je de strijd aan en proberen het andere team zo snel mogelijk uit te schakelen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Toch liever iets meer de hoogte in of wat meer survivallen? Dan is de Free choice of de Slag van Waterloo daar perfect voor! Bij de Free choice kan je bij het boeken zelf de onderdelen uitkiezen en zo een uitdagend programma maken voor de groep.

Bij de Slag van Waterloo gaan jullie het in teams tegen elkaar opnemen en proberen als winnaar de slag bij Waterloo te verlaten. Dit doe je door alle onderdelen zoals kruisboogschieten, hoge touwbrug, brugbouwen etc, zo goed mogelijk uit te voeren. Maar bij het eindspel kan er nog van alles gebeuren en kan elk team nog winnen.

Opzoek naar een activiteit voor kinderen? Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten beschikbaar, zoals paintball, survival, Robinson kids, tablet games en kanovaren

Of je nou opzoek bent naar een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of een klassenuitje, bij Rofra is er voor elke soort groep wel iets te doen!

Om je dag compleet te maken is het mogelijk om bij ’t Boothuys te starten met koffie een vlaai, een lunch te boeken of af te sluiten met een barbecue, buffet, frietjes (kinderfeestje) of een borrel. ’t Boothuys heeft een ruim buiten terras en een breed aanbod.

Eigenschappen

Max 127 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

MOLENSTRAAT 203-A
5554 TS  Valkenswaard
Telefoon:   +31402042593