Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Slapen & Smullen - Swalmen

Bed and Breakfast

Beschrijving

Gelegen in de dorpskern van Swalmen, gemeente Roermond, ligt onze sfeervolle Bed & Breakfast.
De kamers bevinden zich in een apart gebouw met eigen ingang gelegen naast onze eigen gerenoveerde boerderijwoning anno 1910.
Wilt u overnachten in een mooie, sfeervolle kamer met karakter, een heerlijk bed en een gezellig privéterras, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De kamer is voorzien van alle gemakken en luxe om ontspannen de volgende ochtend te ontwaken. Op een tijdstip dat u zelf aangeeft staat er een overheerlijk ontbijt met verse streekproducten voor u klaar.

In de directe omgeving zijn prachtige natuurgebieden waar u in een zeer natuurrijk gebied kunt wandelen, fietsen of watersporten. Het Pieterpad loopt 150 meter van onze B&B. Op loopafstand bevinden zich meerdere restaurantjes.
Tevens is onze B&B ideaal gelegen om een dagje te shoppen in het Designer Outlet, maar natuurlijk ook de mooie binnenstad van Roermond te bewonderen.

Eigenschappen

Max 6 personen
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Paardrijden
Met Pasen genieten van de mooie omgeving van Swalmen of shoppen in het Designer Outlet Roermond?

Onze sfeervolle Bed & Breakfast Slapen & Smullen te Swalmen, gelegen aan het Pieterpad in het mooie Limburg is een ideale plek om te wandelen en te fietsen. Het Designer Outlet Roermond ligt slechts 5 km van ons vandaan, ideaal voor een dagje shoppen of cultuursnuiven in de mooie binnenstad van Roermond!

Wilt u overnachten in een mooie, sfeervolle kamer met karakter, een heerlijk bed en een gezellig privéterras, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kamer is voorzien van alle gemakken en luxe om ontspannen de volgende ochtend te ontwaken. Op een tijdstip dat u zelf aangeeft staat er een overheerlijk ontbijt met verse streekproducten voor u klaar.

Ik hoop u snel een warm ontvangst met een heerlijk welkomst drankje aan te mogen bieden. Groetjes Irene

Contactgegevens en locatie

Kroppestraat 20
6071 HD  Swalmen