Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Wereldpaviljoen Steyl - Steyl

Attractie, Pretpark

Beschrijving

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 in de categorie "Leukste Dagje uit"


Dompel je onder in een andere wereld!
Het Wereldpaviljoen in Steyl is uitgebreid. Je ‘vliegt’ naar een andere wereld in onze Jet STAR en maakt kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua en het Afrikaanse land Ghana.
Het Wereldpaviljoen is ervaren, beleven en doen voor het hele gezin. Beleef het dagelijks leven en de cultuur van deze landen met films, games, Virtual Reality simulatie, muziek en workshops.
Bekijk interessante films over de kinderen in Nicaragua, ga naar school, doe de game over eerlijke handel en maak kennis met zaken als kinderarbeid.

Maak in Ghana een heuse busrit door het land, beleef via Virtual Reality het leven alsof je er zelf bij bent, luister onder de Baobabboom naar traditionele verhalen en trommel mee bij de muziekwand. Er is op een bijzondere wijze aandacht voor de vluchtelingenproblematiek.
Neem plaats in de boot en ervaar via de VR-simulatie de barre overtocht vanuit Afrika naar het Italiaanse eiland Lampedusa.

Verder kan er volop een sieraad, speelgoed of een geluksamulet worden geknutseld van afvalmateriaal. Boek voor uw jarige kind een origineel kinderfeestje op woensdag- of op zondagmiddag.
Groepen kunnen via een keuzearrangement van maandag t/m zondag terecht in het Wereldpaviljoen. Openingstijden: elke woensdag- en zondagmiddag geopend van 13.00-17.00 uur.
Voor extra openingstijden zie onze website.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Goedkoop
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Sint Michaëlstraat 6A
5935 BL  Steyl
Telefoon:   077-3745973
Mobiel:   06-42983647