Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

A Seal Zeehondenopvang - Stellendam

Bezoekerscentrum

Beschrijving

sta NEUS-AAN-NEUS met Nederlands GROOTSTE ROOFDIER

A Seal Stellendam is dé plek waar zieke, verzwakte en verweesde zeehonden die aan de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust gevonden worden, worden verzorgd. In ons bezoekerscentrum kun je van heel dichtbij zien hoe ons team zeehonden verzorgt tot ze weer gezond zijn en terug mogen naar zee.

EDUCATIEF EN INFORMATIEF A Seal is prachtig gelegen aan het Haringvliet, pal naast de Haringvlietsluizen. Bezoekers leren bij ons uiteraard over de zeehonden en hun leefgebied, maar we hebben ook wisselende exposities met thema’s als milieu en ecologie. En na afloop van uw bezoek kunt u bij onze buren Zoet of Zout een heerlijk drankje of hapje gebruiken!
STEUN ONS! A Seal wordt gedragen door vrijwilligers en een klein team van vaste medewerkers. We bestaan van entreegelden, donaties en giften. Om ons te helpen kunt u bijvoorbeeld een zeehond adopteren. Die mag u dan een naam geven én vrijlaten! Of trakteer één van onze zeehonden op een emmertje lekkere vis! A Seal is een ANBI-stichting en alle donaties aan ons zijn voor bedrijven fiscaal gunstig.

Kijk op www.aseal.nl voor de mogelijkheden

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rustig
Groepen toegestaan

Contactgegevens en locatie

Haringvlietplein 3
3251 LD  Stellendam
Telefoon:   088-2747780