Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gr8 Hotel Sevenum - Sevenum

Hotel

Beschrijving

Gr8 Hotel Sevenum is gunstig gelegen, nabij de A67 en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Bovendien ligt het ook op een kleine afstand van de Belgische en Duitse grens.

Gr8 Facilities

Gr8 Hotel Sevenum biedt ruime kamers met een stijlvolle inrichting. Hiernaast beschikt het hotel over een Gr8 Lounge waar je met een drankje na een lange dag kunt ontspannen bij de openhaard of je laptop kunt pakken om nog even de laatste puntje op de i te zetten.

Gr8 Ontbijt
Samen met onze partner La Place verzorgen wij elke ochtend een ontbijtbuffet, en als je je kamer direct bij Gr8 Hotels reserveert is dit ontbijt altijd bij de kamerprijs inbegrepen.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Draadloos internet
Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van meer dan 35 attracties en shows voor jong en oud.

Vlieg mee onder de vleugels van de 40 meter hoge spectaculaire wing coaster F?nix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Kom vervolgens even samen tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest. In het entreegebied Port Laguna kun je met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. Hier ontdek je ook de gloednieuwe parkshow Aqua Bellatores: een waterspektakel vol stunts en indrukwekkende watereffecten.

Behalve Port Laguna en Avalon vind je in Toverland nog 4 andere betoverende werelden. Spectaculaire achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen wisselen elkaar af. Waag een ritje per motor in lanceerachtbaan Booster Bike of stap in Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Waterratten kunnen zich uitleven met

Contactgegevens en locatie

Kleefsedijk 29a
5975 NV  Sevenum
Telefoon:   088-4540631