Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Boerderij de Zalm - Schalkwijk

Bed and Breakfast

Beschrijving

Achter de Lek, tussen de weilanden en de boomgaarden, ligt Boerderij de Zalm. Je bent hier in het puur Hollandse landschap. Wat kun je nog meer wensen, als je ‘thuis’ even achter je wilt laten? Een goed bed, prachtige omgeving en leuke uitstapjes? Dat hebben we voor je. Huur onze fietsen en bezoek kasteel Duurstede of wandel lekker naar Culemborg, pontje over en je bent er. Of lees dat boek, waar je nooit aan toe komt, op een van de terrasjes. Boerderij de Zalm is dé plek voor jou om te ontspannen. Welkom en geniet!

SLEEP

Boerderij de Zalm is al 100 jaar in onze familie. We genieten hier volop en voelen ons heerlijk hier op de boerderij. Daarom willen we onze plek graag delen. Deze grond ademt rust en geeft ruimte aan iedereen. En of je nu komt in de kleurige herfst of als de zon in de blauwe lucht staat te schijnen, de omgeving is altijd adembenemend. We hebben gezellige kamers, voorzien van alle gemak. Wil je langer blijven? Zoek je een grote ruimte? Onze boerenloft is voor het hele gezin. En er is zoveel te doen in de omgeving, dat je je geen minuut verveeld. Kom het boerenleven maar proeven.

STUDIO

Op het boerenerf is ruimte voor jou als gast en voor de schapen in de wei. De koeien zijn er niet meer, maar de Koeienkamer herinnert nog aan die tijd. Of misschien wil je slapen in de bedstee, waar vroeger het hooi lag? De kamers zijn knus en van alle gemakken voorzien. Ze hebben een eigen opgang, toilet en douche, keukentje en eigen buiten. Wil je liever vertroeteld worden? Dan hebben we een heerlijk gezond ontbijt. Maar ook een massage boeken hoort tot de mogelijkheid. Je gaat herboren weer naar huis na je verblijf op Boerderij de Zalm.

LOFT

Onze loft ruimtes zijn groter en bieden een meer luxe plek, bedoeld voor diegene, die dit zoeken. Denk aan een ruime keuken, een comfortabele zithoek, grote eettafel en aan een mooi terras aan twee kanten. Hier kun je jezelf ongestoord voor lange tijd terugtrekken en genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.
De Kalfjesloft is de plek voor met vrienden of je gezin. Deze ruim opgezette B&B heeft een terras met vuurkorf, waar je heerlijk kunt barbecueën of jezelf verwarmen op een zomeravond. En het uitzicht zul je nooit meer vergeten, dat beloof ik je.
Adem het boerenleven en keer volledig ontspannen weer huiswaarts.

Eigenschappen

Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Pothuizerweg 19
3998 NB  Schalkwijk
Telefoon:   06-15520416
Mobiel:   06-40355210