Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Rooms on Water - Rotterdam

Bijzonder overnachten

Beschrijving

Rooms on Water is een prachtig gerenoveerd schip in het centrum van Rotterdam. U kunt hier met uw groep van max. 12 personen verblijven en Rotterdam ontdekken vanaf deze unieke boot.

U beschikt over 6 slaapkamers met privébadkamer, een sfeervolle woonkamer, goed geoutilleerde keuken en een dakterras met uitzicht over de haven.
Rooms on Water een bijzondere plek om met uw vrienden, familie of bedrijf te verblijven. Heel veel hot spots zijn erg dichtbij of op loopafstand. De watertaxihalte is direct achter het schip en openbaar vervoer is om de hoek.
Om het af te maken is het ook nog mogelijk om uw auto dichtbij voor een schappelijk tarief te parkeren. Wat wil een mens nog meer?!
Kom genieten van de bijzondere sfeer en de toplocatie van Rooms on Water.

Rooms on Water is doordeweeks en bij bepaalde evenementen ook een bijzondere uitvalsbasis voor b&b gasten.. U huurt dan een losse kamer, krijgt ontbijt á la carte en kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke woonkamer en het dakterras.

Wilt u met uw bedrijf vergaderen, maar niet weer naar een hutje op de hei?
Kom dan naar dit schip in de haven! Hier kunt u rustig vergaderen, genieten van een geserveerd ontbijt en lunch, tussendoor een wandeling maken naar bv de Markthal of met de watertaxi een rondje varen en 's avonds eten laten bezorgen, zelf koken of uit eten gaan. Rooms on Water is m.n. geschikt voor kleinere vergadergroepen van 4 tot 12 personen. Wilt u overnachten, dan zijn er 6 slaapkamers met privébadkamer met elk 2 bedden.

Eigenschappen

Max 12 personen
Groepen toegestaan
Draadloos internet

Contactgegevens en locatie

Wolfshoek 3
3011 TK  Rotterdam
Telefoon:   06-12043709