Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Hotel en Grand Café De Pauw - Roermond

Restaurant

Beschrijving

In een mooi oud hollands pand, gelegen aan de historische Roerkade, bevindt zich het sfeervolle restaurant en grand café de Pauw (ontbijt, lunch, borrel en diner). Met een overdekt én verwarmd terras kunt u genieten van het mooie uitzicht op de rivier de Roer en ‘De Stenen Brug’ die de vaste oeververbinding is van het stadscentrum naar de historische Voorstad Sint Jacob. De Pauw is tevens een hotel met 14 sfeervolle kamers.

Wie Roerkade zegt, zegt terrassen, gezelligheid, uitgaan, eten en drinken bij tophoreca aan de stadskade van de Roer. Geen wonder dat Roermondenaren, funshoppers en toeristen, onder wie veel vaargasten, soms onbedoeld blijven hangen op deze historische locatie.

Het is niet alleen de pittoreske setting die de Roerkade zo verleidelijk maakt. Het is vooral de combinatie van de eeuwenoude handelshuizen, monumentale brug en de typische geveltjes aan weerszijden van de Roer met de brede flaneerlanen en de uitnodigende terrassen.

Niet voor niets is de Roerkade Midden-Limburgs meest geliefde aanleghaven voor flaneerders, recreanten, stappers én watersporters. Je vindt ze er van alle nationaliteiten en leeftijdcategorieën.

Eigenschappen

Terras
Groepen toegestaan
Dit restaurant heeft de volgende keuken(s):
- Vlees
- Vis
- Tapas
- Seizoen
- Regionaal
- Kip
- Internationaal
- Fusion
- Frans
- Fast food
- Barbecue, grill
- Amerikaans
- A la carte

Contactgegevens en locatie

Roerkade 2
6041 KZ  Roermond