Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping Natuurplezier - Reuver

Kamperen

Beschrijving

Aan de rand van het grensoverschrijdend natuurgebied in Reuver, ligt camping Natuurplezier. Een gezellige camping in een schitterend bosrijke omgeving. Op 2 minuten loopafstand is het prachtige natuurgebied "Brachterwald" in Duitsland, komt u oog in oog te staan met herten, schapen runderen en paarden. Gelegen aan de fiets en wandelknooppunt route`s en aan het alom bekende Pieterpad wandelroute. Naast gelegen zijn er twee horecagelegenheden aanwezig voor versnaperingen.
De autovrije natuurcamping beschikt over 55 zonnige zeer ruime kampeerplaatsen met elektra, TV, WIFI, water en rioolaansluiting. Elke kampeerplaats is voorzien van een mooi stuk kunstgras voor de caravan. Verder beschikt de camping over een sanitair gebouw, speelveldje, grote dierenweide, 4 mooie grote blokhutten/chaletverhuur en een volledig ingericht appartement. Camping Natuurplezier beschikt over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Zelfs in juli en augustus is het goed vertoeven in een oase van stilte, rust, ruimte en natuur.Camperplaatsen:

Camping Natuurplezier heeft speciaal ingerichte Camperplaatsen voorzien van een verharde ondergrond en een grasveldje waar je lekker kunt vertoeven. Iedere camperplek is voorzien van Electra, water, Tv, afvoer en wifi-aansluiting. Tevens is er een servicestation aanwezig. Het kampeerterrein zelf is ook uitermate geschikt voor campers met alle voorzieningen, en het voordeel daarvan is dat je daar nog veel meer ruimte hebt voor te genieten van de natuur. Aan de buitenzijde van de camping zijn ook camperplaatsen, waar je voor een aangepaste prijs kunt staan. Met eventueel stroomaansluiting, maar geen gebruik van sanitair doeleinden.

Blokhutten:
Deze hebben een gezellige sfeervolle living met een moderne keuken. Twee slaapgelegenheden, aparte douche en toilet. Aan de zijkant van de blokhut is een berging aanwezig voor het stallen en opladen van uw fietsen. Mooi groot terras voor de blokhut met meubilair en een fijn grasveldje waar het ook goed vertoeven is. Naast de blokhut is er ruimte voor twee auto`s te parkeren. Het is heerlijk vertoeven in het schitterend grensoverschrijdend natuurgebied "Brachterwald" in Duitsland.. Naast de camping loopt het alom bekende Pieterpadroute. Wilt u een weekendje of een week/weken vertoeven. Laat u verassen en boek, mail of bel ons. en we staan u graag te woord. We verwelkomen u graag in het mooie plaatsje Reuver.

Zoek je ook een betaalbare camping om te kamperen dicht bij de natuur, met zeer veel fiets en wandelmogelijkheden en waar je nog zelf kunt bepalen wat je gaat ondernemen? Boek dan snel je vakantie bij camping Natuurplezier! Graag tot ziens in Reuver!

Eigenschappen

Max 4 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Keulseweg 200
5953 HP  Reuver
Telefoon:   0774745485
Mobiel:   0629102828