Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping Natuurplezier - Reuver

Kamperen

Beschrijving

Aan de rand van het natuurbelevenispark De Witte Stein in Reuver, ligt camping Natuurplezier. Een gezellige camping in een bosrijke omgeving.Een heerlijke kleinschalige familiecamping in een prachtige omgeving!
Elk jaar getij is het bij ons lekker vertoeven, wij zijn het hele jaar door open.

De autovrije natuurcamping beschikt over 40 zonnige zeer ruime kampeerplaatsen met electra aansluiting, tv, WI-FI en rioolaansluiting, elke plaats is voorzien van een mooi stuk kunstgras. Bij elke plek is een watertappunt met rioolafvoerputje. Tevens zit er een afvoerslang bij om aan de caravan te koppelen zodat u geen emmertje meer onder de caravan hoeft te zetten.
Verder beschikt de camping over een modern sanitair gebouw, een speelschuur, een speelveldje, een grote dierenweide, 1 grote verhuur stacaravan, 1 grote blokhut/chalet verhuur en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein met je eigen genummerde parkeervak.
Een speelschuur, speelweide met diverse speeltoestellen en dierenweide maakt het plaatje allemaal compleet.

Zoekt u ook een betaalbare camping om te kamperen dichtbij de natuur in het gezellige land- en boerenleven, met zeer veel fiets en wandelmogelijkheden en waar u nog zelf kunt bepalen wat u gaat ondernemen?
Boek dan snel uw vakantie bij ons! Graag tot ziens in Reuver, op camping Natuurplezier.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Aan de rand van natuurpark De Witte Stein in Reuver, ligt onze sfeervolle natuurcamping als uw ‘thuis van huis’. Op deze mooie verzorgde camping bent u van alle gemakken voorzien en beleeft u een unieke natuurlijke onthaasting. U proeft, voelt en ruikt onze natuur, elk jaargetij weer, zo dichtbij! Laat u verrassen en breng een bezoek aan onze camping.

Zomeractie

21 dagen mooi vertoeven waarvan vier dagen gratis verblijf.
Geldt alleen In de maanden juli/augustus en is alleen telefonisch te reserveren.

077–4745485
06–29102828

Contactgegevens en locatie

Keulseweg 200
5953 HP  Reuver