Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Strandpark De Zeeuwse Kust - Renesse

Hotel

Beschrijving

Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op een unieke locatie; Strandpark De Zeeuwse Kust op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse!
Hotel De Zeeuwse Kust is een uniek hotel met 40 hotelsuites waarvan de meeste suites ingericht zijn voor families van 4 – 6 personen. Alle suites hebben een aparte slaapkamer met stapelbed voor de kinderen en zijn sfeervol ingericht met strandbeleving. Ook hebben de suites een gezellige living, een keuken met magnetron, kookplaat en koelkast. Alle suites hebben een schuifpui naar het terras (begane grond) of balkon (eerste verdieping). Er is een badkamer met douche en wastafel en er is een apart toilet. Bijna alle suites zijn te schakelen met de aangrenzende suite, zodat je er met nog meer personen kunt verblijven maar toch je privacy hebt.

Naast de familiesuites zijn er;
6 mindervalide suites voor 4 – 6 personen met een extra ruime badkamer;
1 babysuite waar alle voorzieningen zoals ledikantje, commode en babybadje aanwezig zijn;
2 kindersuites voor 6 personen waarbij de kinderkamer extra groot is met 2 stapelbedden;
2 XXL familiekamers voor 5 en 6 personen met een extra ruime living;
2 luxe 2-persoonssuites met een bubbelbad en infraroodcabine.

Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust; een kindvriendelijk familiepark met vele faciliteiten. Binnen in het hoofdgebouw is een kinderbioscoop, een binnenspeeltuin en het zwembad met spraypark te vinden. Rond het hoofdgebouw zijn verschillende sport- en speelactiviteiten te vinden, zoals meerdere speeltuinen, een airtrampoline, midgetgolfbaan, tennisbaan en voetbalveld. Iedere schoolvakantie worden de leukste activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Strand Café DOK is een kindvriendelijk restaurant, gevestigd op de begane grond van het hoofdgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust. De sfeervolle locatie biedt vele mogelijkheden in de zomer en winter. Je kunt hier genieten van heerlijke seizoensgebonden producten van de verrassende menukaart, een gezellige borrel drinken bij de openhaard of een lekkere lunch nuttigen op het zonnige terras. Onze kleine gasten kunnen zich vermaken in de aangrenzende speeltuinen en speciaal voor hen hebben we de Wizzl kindermenu’s. In vakanties en bepaalde weekenden is restaurant La Costa ook geopend. De naam zegt het eigenlijk al; voor lekkere pizza’s en pasta’s kun je hier terecht! Buiten op het zonnige dakterras geniet je op de loungebanken of aan de gezellige tafeltjes van de warme zomeravonden met uitzicht op de duinen van het Noordzeestrand!

Navigatieadres: Helleweg 8, 4326 LJ Noordwelle

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Strand dichtbij
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sauna
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Helleweg 8
4326 LJ  Renesse
Telefoon:   0111-468282