Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Speelboerderij De Flierefluiter - Raalte

Attractie, Pretpark

Beschrijving

Speeltuin De Flierefluiter is niet voor niets de grootste speeltuin van Overijssel. Want er is heeeeel veel te doen! Kinderen en ouders kunnen de hele dag fietsen, skelteren, glijden, klimmen, rennen en gek doen.
Leuk dat wij dat zeggen, maar wat is er eigenlijk allemaal te doen?
Ontdek en ervaar hoe tof De Flierefluiter is!

Buiten spelen

Op zoek naar een buitenspeeltuin in Overijssel? Kom dan naar De Flierefluiter in Raalte. Zie je het al voor je? Al klimmend en klauterend bereik je het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Dan schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt slingeren.Vervolgens op de skelters het terrein verkennen en zo kom je de pony's tegen waar je een ritje op kunt maken. Kun jij de uitgang eerder vinden dan je vriendjes in het grote doolhof?

Binnenspelen

In onze boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen laten kinderen hun wildste ideeën werkelijkheid worden. We hebben zelfs 3 schuren waar wat te doen is!
De hele dag op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug.
Blijf in evenwicht met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. En hoe vind je het nieuwe speeltoestel op zolder? In dit speeltoestel klim en klauter je de hele dag!

Waterspeeltuin

Heerlijk afkoelen in de waterspeeltuin bij speeltuin De Flierefluiter!
Voor waterpret leef je je uit in het zwembad en in het water-en-zand-speeltoestel.
Daarnaast zijn er ook nieuwe waterspringkussens!
Het zwembad is uiteraard ook veilig. Het zwembad is namelijk 50 cm diep en heeft maar één toegangshekje van 50cm hoog waar je overheen moet klimmen.
Voor het zwembad hoeft geen extra toegangsprijs betaald te worden. Het is namelijk bij de entreeprijs inbegrepen!

Kinderboerderij

Vast de leukste kinderboerderij van Overijssel! Knuffel met de cavia's en konijntjes. Je mag in de weides bij de geitjes en schapen. In het voorjaar en zomer zijn er heel veel lammetjes, dat is pas tof!
Ook mag je een rondje op de pony rijden.
Midden op het terrein van De Flierefluiter is een grote omheinde vijver waar allerlei eenden en andere watervogels leven.
Maak kennis met de boerenknecht Harm, hij kan je alles vertellen over de dieren. Hoe ze leven op de kinderboerderij, maar ook waar ze in het wild voorkomen.

Kinderfeestje

Dat is leuk! JARIG :) Een superleuk kinderfeestje waar nog lang over nagepraat wordt... Dat willen we tot in de puntjes voor elkaar hebben, toch? Laten we het thuis maar niet allemaal op stelten zetten. Kom bij ons! Inmiddels hebben we al dik 1.000 kinderfeestjes gevierd hier. Zon of regen? Koud of bloedheet? Bij ons kun je áltijd terecht. Binnen, buiten, met of zonder diertjes, met en zonder waterfestijn, glijdend, springend of even rustig zittend: voor jullie hebben we een eigen plek. Samen maken we er een supertof feestje van, waar de ouders ook van genieten.

Familiefeest

Voor een familiefeest of een gezellige bijeenkomst met veel kinderen is De Flierefluiter een ideale locatie! De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl de volwassenen gezellig met elkaar zijn.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Raarhoeksweg 49
8102 SZ  Raalte
Telefoon:   0572-357756