Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Waddengenot - Pieterburen

Hotel

Beschrijving

Hotel Waddengenot ligt midden in het centrum van Pieterburen, op slechts 2 minuten lopen van de Zeehondencrèche. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit 1850, dat is gerenoveerd met aandacht voor detail. Hotelgasten kunnen gebruikmaken van het badhuis met een sauna en een zwembad. Badkleding, badjas en slippers dient u zelf mee te nemen. Bij het hotel zijn deze zaken overigens ook te huur/te koop.

In de kamers treft u moderne voorzieningen, zoals boxspringbedden, koffie -en thee faciliteiten, een eigen badkamer, een flatscreen televisie en gratis Wi-Fi. Tevens beschikt het hotel over familiekamers en zijn er groepsaccommodaties aanwezig. Ook kan er gratis geparkeerd worden bij het hotel.

In en rondom Pieterburen is veel te beleven. Zo kunt u vanuit het hotel een wadlooptocht maken of beginnen aan het Pieterpad. Bij het hotel kan men fietsen of e-bikes huren. Na een leuke fietstocht kun je tot rust komen in het Badhuis Waddenwellness dat direct naast het hotel gelegen is. Daarnaast vind je gezelligheid in het grand café en ook de kids zullen zich goed vermaken in de speeltuin. Het wadlopen vertrekt vanaf het hotel, ontdek onder leiding van een ervaren gids het wad kennen. Na de wadlooptocht kunt u nog lekker dineren bij restaurant Waddengenot. Op 25 autominuten afstand van het hotel kunt u nog op de dijk dineren bij restaurant Waddengenot aan Zee.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Groepen toegestaan
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sauna
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Hoofdstraat 82
9968 AG  Pieterburen