Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Het Mussennest - Otterlo

Groepsaccommodatie

Beschrijving

Het Mussennest is een vakantieverblijf voor groepen van 6 tot 106 personen, gelegen op een groot terrein, gedeeltelijk grasland en bos, van 4 hectare. Het complex is geheel van hout en ademt een nostalgische sfeer uit. De ligging aan de rand van het machtige Veluwemassief garandeert naast rust en rondsnuffelende zwijnen ook volop mogelijken tot recreatie.

Het Mussennest is uitermate geschikt voor verenigingen, scholen en sportclubs, maar ook voor familiereunies en kleinere groepen. Het koken doet u in principe zelf, we kunnen het u echter ook uit handen nemen. Zo kunnen wij zorgen voor een compleet verzorgd diner, een barbecue/gourmetavond of een eenvoudige catering.........

Het Mussennest ligt twee kilometer buiten Otterlo, op een zeer rustig grasveld aan de rand van het bos. Er is uitzicht op de landerijen van de Gelderse vallei. Het aangrenzende bos met zijn slingerende paadjes is ideaal voor buitenactiviteiten. Op het terrein zelf is een beachvolleybalveld, 2 tafeltennistafels, speel-en klimtoestellen en een groot voetbalveld met verplaatsbare doelen.

Eigenschappen

Max 106 personen
Groepen toegestaan
Zwembad
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Beekdalseweg 1
6731 SG  Otterlo