Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Bungalowpark De Roek - Otterlo

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Bungalowpark De Roek, een kleinschalig en duurzaam vakantieverblijf met oog voor mens en dier. Rust en ruimte staan centraal, een heerlijk uniek verblijf vindt u bij ons.
De Roek beschikt over 18 vrijstaande bungalows en 3 Tiny houses. Uw huisdier is meer dan welkom, u kunt samen overnachten in verschillende bungalows met terras en omheinde tuin. Heerlijk in de tuin ontspannen met een boekje of gezellig bij de houtkachel in de avonden.
Goed om te weten, ondernemen doen wij elke dag vanuit een duurzame visie. Op de Roek werken wij namelijk alleen met biologische artikelen. Het is namelijk onze missie om elke dag het milieu zo min mogelijk te belasten en een handje te helpen met ons bedrijf.

Ook leuk voor kinderen, er is een gezellige kinderboerderij en een speeltuin met waterpomp en terras. Gelegen aan de rand van Otterlo, midden in de prachtige Veluwse bossen. Kinderen kunnen elke ochtend helpen met voeren en een rondje op het paard. Ondertussen zijn er stempels te verzamelen voor een hulpboerdiploma. Volg een spannende speurtocht vanaf het park of loop onze wandelroute met kabouterverhaaltjes en opdrachten.
Als gast geniet u elke dag van het groen, de vogels en de gemoedelijke, vrije sfeer. Kom in ons Finse bungalow of in een Tiny house tot rust.
Wij zien u graag binnenkort bij ons op de Roek!

Eigenschappen

Max 7 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Karweg 2
6731 BX  Otterlo
Telefoon:   0318-591757