Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gr8 Hotel Oosterhout - Oosterhout (NB)

Hotel

Beschrijving

Gelegen in het Brabantse Oosterhout vind je ons Gr8 Hotel Oosterhout. Ons hotel is goed te bereiken via de A27 en een bezoekje aan Breda is zo gepiept, in slechts 10 minuten sta je op de Grote Markt. Ben je meer een wandel- of fietsliefhebber? Dan bevelen we een dagje naar de Biesbosch en de Loonse en Drunense duinen van harte aan.

Gr8 Facilities

Gr8 Hotel Oosterhout biedt ruime kamers met een stijlvolle inrichting. Hiernaast beschikt het hotel over een Gr8 Lounge waar je met een drankje na een lange dag kunt ontspannen bij de openhaard of je laptop kunt pakken om nog even de laatste puntje op de i te zetten.

Gr8 Ontbijt
Samen met onze partner La Place verzorgen wij elke ochtend een ontbijtbuffet, en als je je kamer direct bij Gr8 Hotels reserveert is dit ontbijt altijd bij de kamerprijs inbegrepen.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Draadloos internet
Combineer je bezoek aan Gr8 Hotels met een bezoek aan Golfpark De Haenen! Inbegrepen bij dit arrangement:
ontvangst met koffie/thee en iets lekkers bij De Haenen
18 holes greenfee
3-gangendiner bij De Haenen
overnachting Gr8 Hotel inclusief ontbijt
1 Gr8 Golfbal per persoon
Na het maken van de reservering nemen wij contact op en stemmen de exacte wensen af.
Efteling, een Wereld vol Wonderen: Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Het arrangement is inclusief:
welkomstdrankje
1x overnachting inclusief ontbijt
1 dag toegang per persoon tot De Efteling (vanaf 4 jaar)
1 parkeertiket voor De Efteling
De Efteling hanteert een maximale capaciteit per dag. Om die reden is de reservering onder voorbehoud van beschikbaarbeid. We nemen contact met je op om de datum af te stemmen.
Combineer je bezoek aan Spa One met een overnachting bij Gr8 Hotel Oosterhout, wat op nog geen 10 kilometer afstand is gelegen. Dit arrangement is inclusief een overnachting en ontbijt voor 2 personen en dagentree voor 2 personen bij Spa One. Bij aankomst in ons hotel ontvang je een gratis welkomstdrankje. Onder voorbehoud van beschikbaarheid bij Spa One. We nemen na reservering zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens en locatie

Beneluxweg 1
4904 SJ  Oosterhout (NB)
Telefoon:   088-4540631