Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Gerrithoeve - Boerderijterras - Oisterwijk

Restaurant

Beschrijving

De Gerrithoeve Oisterwijk

Kom bourgondisch genieten van authentieke gerechten en schuif aan op ons boerderijterras. Wij serveren de lekkerste gehaktbal van Oisterwijk en verrassende gerechten in een klomp.

RESTAURANT BOERDERIJTERRAS

Waar Opa Gerrit vroeger zijn koeien molk is nu een sfeervol restaurant en boerderijterras. In een sfeer van vroegere tijden geniet je hier van lekker eten en drinken. Wij zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Loop daarom eens binnen en proef de Brabantse gezelligheid.

Ons boerderijterras ligt midden in de natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen. Het is daarom een bekend rustpunt voor vele wandelaars en fietsers. Van een flinke inspanning krijg je vanzelf trek in iets lekkers. Wat denk je van een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak? Of een biologische vruchtensap en een boerenuitsmijter? Van authentieke boerenboterhammen met gevarieerd beleg. Of kies voor de warme tosti Gerrit en zelfgemaakte worstenbroodje van tante Zus. Je kunt bij ons ook drie gangen mee-ten met de boer voor een schappelijke prijs. Heb je al eens gegeten uit een klomp? Wat een beleving! U krijgt varkenshaas of spareribs daadwerkelijk geserveerd in een klomp.

FEESTEN EN PARTIJEN

Voor feesten en partijen in gezellige Bourgondische sferen ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan graag met u het gesprek aan om uw dag of avond tot een waar feest te maken. Mail voor de mogelijkheden, horeca@gerrithoeve.nl

CAMPING

Wil je langer genieten van Oisterwijkse bossen en vennen? Reserveer dan een ruime comfortplaats op onze plattelandscamping met modern en schoon sanitair. Of boek een verblijf in onze boerderijwoning met ruimte voor 12 gasten. Bij de Gerrithoeve geniet je veelzijdig van het platteland.
Op onze website www.gerrithoeve.nl vind u verder nog meer informatie over onze camper- en caravanplekken of boerderij woning. Voor vragen kunt u altijd mailen naar camping@gerrithoeve.nl

SPEELBOERDERIJ

Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen en buiten speeltuin. Onze speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Kinderen hebben dus alle ruimte om naar hartenlust te spelen. De entree voor kinderen is slechts € 1,- en de hele dag geldig.
Toegang voor ouders en begeleiders is gratis!

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Terras
Dieet
Groepen toegestaan
Catering
Gratis parkeren
Oplaadpunt fiets
Dit restaurant heeft de volgende keuken(s):
- Vlees
- Seizoen
- Kip
- Hollands, Nederlands
- A la carte

Contactgegevens en locatie

Kollenburgsebaan
5062 TH  Oisterwijk
Telefoon:   0411-673189