Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Gerrithoeve - Speelboerderij - Oisterwijk

Speeltuin

Beschrijving

De Gerrithoeve Speelboerderij - Restaurant

Waar vroeger het hooi voor de koeien lagen is nu een overdekte kinderspeelboerderij en restaurant. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen en buiten speeltuin. Onze speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Kinderen hebben dus alle ruimte om naar hartenlust te spelen. De entree voor kinderen is slechts € 1,- en de hele dag geldig. Toegang voor ouders en begeleiders is gratis!

Wil je met de kinderen erop uit? Kom dan naar onze gezellige landelijke kinderspeelboerderij voor binnen en buiten spelen. Hier kunnen ze naar hartenlust glijden van de glijbaan en klauteren op de speeltoestellen. Mooie torens bouwen met grote blokken en ‘zandtaartjes bakken’ in de zandbak. Skelteren en zwieren met de kabelbaan in de buitenspeeltuin. Wat zullen ze genieten. En maak je geen zorgen om hun kleding. Wij hebben overalletjes in diverse maten klaar liggen zodat ze volop kunnen ravotten.

BOERDERIJTERRAS

Ook volwassenen zullen genieten bij speelboerderij De Gerrithoeve. Op ieder tijdstip van de dag bieden we lekkers zonder je kinderen uit het oog te verliezen. Wat denk je van een lunch met authentieke gerechten zoals boerentosti, de boerenuitsmijter en het worstenbroodje van Tante Zus? Of neem een borrel met bourgondische borrelplank op ons gezellige terras.

KINDERFEESTJE

Kinderspeelboerderij De Gerrithoeve is een ideale locatie om je feestje te vieren. De kinderen spelen met plezier op de vele toestellen in ons overdekt kinderspeelparadijs. Ondertussen zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. Met de leuke aankleding en de uitstekende horecavoorziening wordt het voor iedereen echt een feestje. Kijk voor de mogelijkheden op www.gerrithoeve.nl

EVENEMENTEN

Met grote regelmaat organiseren wij ook leuke activiteiten en evenementen voor de kleintjes. Denk aan het circus, vrolijke voorstellingen, reflectortochten, knutselen, kabouterpad enz. Volg ons op Facebook of Instagram voor de agenda! –------------------------------ Binnen spelen, buiten spelen, spelen bij de boer, kabouterpad, knutselen, reflectortocht, borrelen, kinderfeestje, activiteiten, entertainment, lekker eten. Ruim opgezette speeltuin voor binnen-en buitenplezier, drankjes en hapjes voor jong en oud.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten

Contactgegevens en locatie

Kollenburgsebaan
5062 TH  Oisterwijk
Telefoon:   0411-673189