Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Gerrithoeve - Oisterwijk

Kamperen

Beschrijving

Kom gezellig kamperen op plattelandscamping De Gerrithoeve en geniet van rust en ruimte.

CAMPING

De kampeerplaatsen zijn ruim (minimaal 120 m2) en het sanitair is modern en comfortabel. De camping is je ideale startpunt voor fiets- en wandelroutes in de prachtige natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen. En de authentieke plaatsen Oisterwijk en Oirschot zijn een bezoek meer dan waard. Vele leuke terrasjes en een breed aanbod van winkels.
Onze plattelandscamping kent een ruime opzet en de voorzieningen bieden veel comfort. Op iedere plaats is elektriciteit met keuze uit 6, 10 of 16 ampère. Daarnaast een eigen waterkraan en afvoer.
De camping beschikt over vele unieke plaatsen. Bijvoorbeeld met uitzicht op het water van onze prachtige vijver of met vrij uitzicht over het Brabantse platteland. Voor jonge gezinnen zijn er plaatsen bij kleine speelattributen zoals een zandbak en speelhuisje. Ook met de Camper ben je van harte welkom bij ons op de camping.

BOERDERIJWONING

Organiseer jij binnenkort een familieweekend? Kom dan met naar onze sfeervolle groeps accommodatie op het gezellige Brabantse platteland. Wie wil nou niet gezellig met z’n allen koken? Of een gezamenlijke woonkamer om even lekker bij te kletsen? In onze boerderijwoning kun je met met 10 tot 12 personen.
Onze groepsaccommodatie is kindvriendelijk en ook zeer geschikt voor senioren. Perfect voor een weekend weg met de hele familie. Neem je kinderen, ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven, nichten, opa’s en oma’s mee en geniet van een gezellig weekend op het Brabantse platteland.

CAMPERPLAATSEN

Ontdek onze nieuwe camperplaatsen op een van de mooiste plekjes in Brabant. De camperplaatsen bieden je het comfort van goede voorzieningen. Je parkeert de camper heel gemakkelijk op de verharde ondergrond met aansluitend een ruim grasveld om buiten te zitten. Op iedere camperplaats is er aansluiting met een maximum verbruik van 6 ampère per overnachting. Wilt u meer verbruiken? Dan kan dat tegen bijbetaling tot zelfs 16 ampère.

SPEELBOERDERIJ/RESTAURANT

Geen zin om te koken?
Dan kunt u bij ons ook terecht om een lekker hapje te eten! Op het terrein zijn twee horecagelegenheden aanwezig, namelijk het Boerderijterras en Speelboerderij. Daar waar vroeger de koeien stonden geniet je van lunch en diner. Wat denk je van ‘mee eten met de boer?’ Een 3 gangen verrassingsmenu voor een vriendelijke prijs.

De kinderen halen hun hart op!
Jullie kinderen gaan met veel plezier spelen bij de kinderspeelboerderij. Zowel binnen als buiten staan vele speeltoestellen en speelgoed. De volwassenen genieten van koffie, huisgemaakt gebak, lunch of diner. Authentieke gerechten zoals boerentosti, de boerenuitsmijter en het worstenbroodje van Tante Zu

Bij de Gerrithoeve is er voor ieder wat wils!

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Groepen toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kollenburgsebaan 11a
5062 TH  Oisterwijk
Telefoon:   0411-673189