Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping Prinsenhof - Odijk

Kamperen

Beschrijving

Vakantie op boerderijcamping Prinsenhof!
Camping vlakbij de Utrechtse Heuvelrug in Odijk (Bunnik)

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde (boeren-)buitenlucht. En of u dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: bij onze camping in Bunnik / Odijk heeft u altijd een prachtig uitzicht. Op onze rustige kampeerveldjes heeft u uitzicht op de weidevogels en de weidekoeien. Bij het ontwaken ziet u de zon al opkomen voor een heerlijke nieuwe dag en geniet u van het ontbijtje met natuurlijk een lekker scharreleitje van onze eigen kippen. ’s Morgens wakker worden van fluitende vogels, de kukelende haan of de zon die de dag laat starten.

Camping

Kamperen is op Camping Prinsenhof een echte boerderijbeleving. Op onze camping in Odijk zijn de kampeerplaatsen ruim opgezet (100m2). Hierdoor is er voldoende afstand tussen de tenten en caravans. De plaatsen beschikken over een eigen tegelplateau, elektriciteitsaansluiting (6 ampère), gratis WiFi op de plaats en goed verzorgde (verwarmde) sanitaire voorzieningen zijn in de buurt.

De optimale vrijheid ervaart u op ons tentenveld voor fietskampeerders. Een speciaal stukje weiland met het ultieme uitzicht op de koeien en schapen die achter uw tent voorbij komen. U kunt hier met uw tent heerlijk vrij kamperen met veel ruimte, een unieke kampeerervaring!
Ons sanitair gebouw bestaat uit een heren en dames kant met douche, toilet, urinoir en een wasmachine.

Regelmatig horen we dat onze gasten verrast zijn omdat het hier zo mooi is. Niets voor niets komen er zoveel gasten terug op camping Prinsenhof omdat ze nog lang niet uitgekeken zijn.
U kunt op deze camping ook heerlijk genieten van vlees van eigen boerderij, ze hebben rundvlees, varkensvlees én kippenvlees wat u direct bij de camping kunt kopen voor een heerlijke BBQ-avond.

Omgeving

Vanuit onze camping in Odijk vlakbij de Utrechtse Heuvelrug en middenin de Kromme Rijnstreek kunt u alle kanten op om te wandelen, fietsen of lekker te eten. Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug, lekker shoppen in Utrecht, een pittoresk stadje ontdekken in Wijk bij Duurstede of fietsen langs de Forten in Houten.
Er is genoeg te zien, doen en beleven voor iedereen! Plan een weekje vakantie in eigen land, blijf lekker kamperen en ontdek de unieke plekjes in de regio.

Eigenschappen

Max 6 personen
Rustig
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Werkhovenseweg 12a
3984 LG  Odijk
Telefoon:   06-45251927