Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Museum Vincentre - Nuenen

Museum

Beschrijving

Dichter bij Van Gogh kan je niet komen…

Lopen in de voetsporen van Vincent van Gogh. Dat kun je in Nuenen gerust letterlijk nemen! Het unieke is dat je de verhalen over Van Gogh, de brieven van hem en zijn schilderijen op één en dezelfde plaats kunt ervaren.

In het museum Vincentre hoor je de verhalen over hem, toen hij hier woonde en werkte van 1883 tot 1885. Je leert hem kennen als mens en je ziet zijn ontwikkeling tot wereldberoemd kunstschilder.
Daarna ga je naar buiten, waar maar liefst 23 locaties aan Van Gogh herinneren; 14 daarvan zijn locaties, die door hem zijn geschilderd of geschetst.

Openlucht museum

Na een bezoek aan Vincentre wilt u natuurlijk in het echt ontdekken wat Van Gogh heeft geïnspireerd. U wandelt of fietst door het prachtige Nuenen en omgeving. Onderweg vertellen informatiezuilen alles over de plaatsen die hij heeft geschilderd of getekend.

Activiteiten

Wij bieden diverse mogelijkheden om als familie/vriendenuitje, bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst etc. het Vincentre te bezoeken, alle Van Gogh locaties te bekijken en uw bezoek aan Van Gogh Village Nuenen uit te breiden met diverse activiteiten, zoals workshops,lunch en diner.
Zie voor verdere informatie en mogelijkheden onze website.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan

Contactgegevens en locatie

Berg 29
5671 CA  Nuenen
Telefoon:   040-2839615