Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Bungalow Blue Zone - Noordwijkerhout

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Welkom in de "Blue Zone" in Noordwijkerhout!. Deze onlangs gerenoveerde luxe vrijstaande bungalow is van alle gemakken voorzien en ligt op een prachtige locatie dichtbij het strand , recreatiemeer en tussen de bollenvelden.

Blue Zone's zijn zones waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven. Wie wil dat nou niet?!

De vrijstaande bungalow ligt op het rustige kindvriendelijk park Sollasi. Met drie minuten lopen zit je aan het Oosterduinsemeer waar je kunt zwemmen, zonnen, voetballen en in de avond heerlijk kunt eten .

Uw gastheer en gastvrouw Ben en Lieneke verwelkomen u graag en weten als geen ander wat er nodig is voor een ontspannen verblijf. De bungalow beschikt over een prachtig interieur, nieuwe keuken met oven, vaatwasser, inductiekookplaat, luxe Nespressomachine, melk opschuimer, eierkoker, citruspers, blender, tosti ijzer, en alle benodigdheden om lekker te koken. Er zijn twee slaapkamers 1x met 2 persoonsbed, 1 x met 1 persoonsbed met uitschuifbed en opklapbed. Verder is een campingbedje en kinderstoel aanwezig voor de allerkleinste (zonder toeslag). Daardoor is de bungalow geschikt om met 5 personen te verblijven. De badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche, wastafel en wasmachine. Verder heeft de bungalow een ruime beschutte tuin (100m2) op het zuid-westen die veel privacy bied en zijn er tuinsets aanwezig om ook heerlijk buiten te verblijven. Een bolderkar is aanwezig (zonder toeslag) om naar het strand of recreatiemeer mee te nemen

Alle prijzen op de website zijn altijd inclusief bedlinnen, handdoeken, Wifi en eindschoonmaak.

Eigenschappen

Max 5 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Duinschooten 12-167
2211 CZ  Noordwijkerhout
Telefoon:   0640941134
Mobiel:   0640941134