Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiepark Duinrust - Noordwijk

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Rust, ruimte, luxe en privacy, dat vindt u bij Vakantiepark Duinrust in Zuid-Holland. Even lekker weg met z’n tweeën of uw familie? Kom genieten in een prachtige omgeving, op loopafstand van het strand, bos en duin. Ook uw hond is van harte welkom!

Ons goed verzorgde kleinschalige vakantiepark biedt luxe 5-persoonsbungalows, bestaande uit 2 verdiepingen en voorzien van vele faciliteiten. Ook beschikt ons vakantiepark over comfortabele chalets voor 2 personen.
Afgelopen winter zijn er 3 nieuwe bungalows gebouwd, welke speciaal ingericht zijn op jonge gezinnen. Deze bungalows zijn huisdiervrij en kunnen vanaf heden gehuurd worden.

Onze ruime bungalows, met een woonoppervlakte van 100 m², liggen op royale afstand van elkaar verspreid over ons vakantiepark. Alle luxe bungalows zijn voorzien van een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken met vaatwasser, 2 slaapkamers en een berging met wasmachine en droger. Ook hebben alle bungalows een zonnige ruime omheinde tuin (130 m²) met een gemeubileerd terras.

En onze chalets bieden plaats aan 2 personen en zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer en badkamer. Alle chalets zijn gelijkvloers en hebben een eigen omheinde tuin met gemeubileerd terras.

De nieuwe Kids bungalows zijn gelijk aan onze luxe-bungalows, alleen de inrichting is heel anders. De Kids Bungalows zijn namelijk ondergedompeld in het thema Oceaan en beschikken o.a. over een ledikant, commode met aankleedkussen, inklapbare box, Stokke Tripp Trapp kinderstoel, traphekje en speelhoek. Hierdoor ondervindt u alle gemakken voor een ideale vakantie met jonge kinderen. Uiteraard staan er op de "ouder" slaapkamer 2 comfortabele boxspring bedden om als ouders uitgerust van uw vakantie te genieten.

Eigenschappen

Max 5 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Paardrijden

Contactgegevens en locatie

Randweg 6
2204 AL  Noordwijk
Telefoon:   0252-372425