Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Het Wierdense Veld - Nijverdal

Bed and Breakfast

Beschrijving

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2017-2018 in de categorie "Beste Bed and Breakfast"

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 in de categorie "Beste Bed and Breakfast"

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2015-2016 in de categorie "Beste Bed and Breakfast"

Welkom,
Graag nodigen wij u uit in onze (buiten)gewone en landelijke Bed and Breakfast Het Wierdense Veld. Op de grens van Twente en Salland liggend tussen de gemeenten Hellendoorn/Nijverdal en Wierden/Hoge Hexel.

Gastenverblijf/B&B

In ons vrijstaand gastenverblijf/appartement kunnen wij 1 tot 6 personen ontvangen. De omgeving is landelijk, deze stijl hebben wij ook proberen weer te geven in alle kamers, deze zijn dus ook landelijk en gezellig ingericht.
U heeft een eigen entree, er zijn twee 2-persoons kamers met douche en toilet en de Kromme akker kamer (bovenkamer) word alleen in combinatie met de Wierdense veld kamer verhuurd.
Het ontbijt wordt geserveerd in een gezellig opgemaakte mand, bereid met streekproducten en vers brood van de bakker. Bij mooi weer kunt U buiten ontbijten met de opkomende zon, op uw eigen terras.
Maar ook ’s avonds heerlijk met een glaasje wijn nog even nagenieten in de avondzon. Bent u van plan om meerdere dagen te komen dan krijgt u van ons de sleutel, zodat u vrij in en uit kunt gaan.
Onze bed en breakfast kunt u voor één nacht maar ook voor meerdere nachten boeken. De bed en breakfast is ook in zijn geheel af te huren voor bijvoorbeeld een gezellig familie weekend.
Voor uw huisdier is onze B&B helaas niet toegankelijk, dit ivm hygiëne en allergieën voor uzelf, voor andere gasten en onszelf.

Omgeving

Onze Bed en Breakfast ligt centraal in Overijssel, de grote omliggende steden zijn Almelo, Hengelo, Enschede, Zwolle en Deventer. Nijverdal ligt op de grens met Twente en Salland. Op 20 minuten rijafstand bent u in ons buurland Duitsland.
Tegenover ons verblijf ligt de schaapskooi, met in de zomerperiode de schapen.
Ook kunt u heerlijk fietsen en wandelen door het Wierdense veld, wij liggen aan het Overijsselse Havezatepad en het wandelnetwerk . Met de Regge en de Sallandse heuvelrug binnen handbereik zijn er mogelijkheden voor een groot aantal andere activiteiten, en kunt u uw verblijf combineren met een bezoek aan het avonturenpark Hellendoorn of een van de vele musea.
Dauwpop en de strongmanrun en strongsisterun zijn te bereiken op ca.5 km van onze bed en breakfast.
Landschap Overijssel verzorgd in de zomerperiode diverse wandelingen in haar natuurgebieden waarvan wij de programma’s op de kamers hebben liggen.

Activiteiten

Wij bieden de gasten de mogelijkheid om tijdens het verblijf in het weekend onze oldtimer te huren en een prachtige rit door de omgeving te maken (inclusief een volle picknickmand).
Dit doen wij in de zomerperiode en bij mooi weer in overleg.
Als extra mogelijkheid kunnen de gasten bij ons ook een fiets huren, de fietsenmaker in het dorp verhuurd elektrische fietsen. Trek er zelf heerlijk op uit en geniet van één van de vele mooie fietsroutes die op de kamers liggen.
Bent u een paardenliefhebber/ruiter dan kunt u met uw paard de omgeving van het Wierdense veld verkennen en hebben wij ook verblijfsruimte voor de paarden met stal, weidegang en rijbak.
U kunt genieten van de rust, ruimte en de prachtige flora en fauna die het Wierdense veld u en ons biedt.

Houdt u hiervan dan bent u bij ons op het goede adres, want,
ALS U GENIET, GENIETEN WIJ OOK.

Tot ziens Erik en Jolanda Elbert

Eigenschappen

Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Dalkruid 31
7443 LE  Nijverdal
Telefoon:   06–30867345