Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Joli Bébé Baby Spa en Wellness - Montfoort

Sauna, Beauty, Wellness

Beschrijving

Derde plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2017-2018 in de categorie "Beste Dagje Uit"

< Joli Bébé is de eerste Baby Spa en wellness van Midden-Nederland en vanaf maart 2018 gevestigd in Montfoort. Wij zijn een Baby Spa voor baby's van 0-12 maanden met maar twee baden. Door deze kleinschalige setting blijft onze ruimte niet alleen veilig en rustgevend, maar is er ook voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Dat maakt onze Baby Spa speciaal.
De baby kan middels een drijfring ongestoord genieten van een unieke vorm van hydrotherapie, eventueel in combinatie met masseren. De ouders kunnen de sessie volgend en krijgen informatie en tips over de ontwikkeling van hun kindje. Door een bezoek aan onze Baby Spa wordt niet alleen de ontwikkeling van de baby gestimuleerd maar leidt een sessie ook tot een prachtige beleving.

Joli Bébé Baby Spa en Wellness heeft samenwerking met ziekenhuizen, verloskundigenpraktijken, kraamzorg, consultatiebureaus, osteopaten en fysiotherapeuten. Zij stimuleren en adviseren meerdere sessies in de eerste levensfase van een pasgeboren baby voor een positieve lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.
Onze sessies zijn daarom uitermate geschikt voor premature baby's of baby's met een fysieke of mentale groeiachterstand.
De sessies worden ondersteund door een massage-/ hydrotherapeut. Door de brede kennis op het gebied van pedagogiek, fysiologie en anatomie worden ouders en baby's liefdevol gerustgesteld en begeleidt. Door de persoonlijke aanpak krijg je inzicht in, en informatie/ tips die specifiek zijn voor jouw kindje. Tenslotte is elke baby uniek!

Voordelen:

Wist je dat 2 tot 3 float sessies voor jouw baby een positief effect heeft.
- bevordert het slaapritme (rustiger en dieper) en kampeert onrustige baby's
- Verlicht fysieke ongemakken zoals reflux, krampjes en obstipatie.
- Versterkt de emotionele band tussen baby en verzorgers in een aangename omgeving.
- Stimuleert de neurologische, emotionele en psychomotorische ontwikkeling.
- Versterkt de spierontwikkeling en vergroot de longcapaciteit.
- Bevordert het zelfvertrouwen en de autonomie.
- Helpt bij het verwerken van de geboorte en evt. napijn.
- Bevordert de coördinatie, balans, zwemreflex en immuunsysteem.
- Je kindje lacht meer, wordt rustiger, gelukkiger en vrolijker.

Binnenkort een genderreveal party of kraambezoek?
Denk ook eens aan een cadeaubon. Uniek cadeau om te geven en een echte beleving om te krijgen!

Aangezien de Baby Spa onderdeel is van de massagepraktijk De masseur voor jou zijn er ook mogelijkheden zoals Zwangerschapsmassage, PostPartum massage, ontspanningsmassage, sportmassage, Baby massage, Kleuter-/ Peuter-/ Kindmassage.

Ook hebben we een mooie samenwerking met een fotograaf en iemand die een mooie herinnering kan maken middels het gipsen van handjes en voetjes. Hier hebben we mooie combinatie arrangementen in.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Geschikt bij slecht weer
Rustig
Gratis parkeren
Het ultieme dagje weg met een baby van 0-12 maanden.

Vanaf 14 dagen tot circa 12 maanden kan jouw baby heerlijk rondtrappelen en genieten van de vrijheid in het water. Dit alles gebeurd in een rustgevende en veilige ruimte met persoonlijke aandacht onder begeleiding van een massage-/ hydrotherapeut.

Boek je een sessie samen met een vriendin krijg je een korting om de duosessie behandeling. Check voor de aantrekkelijke prijzen de website www.jolibebe.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals bv:
- Beau Bébé sessie om te kunnen Floaten voor baby's van 0-6 maanden
- Joli Bébé sessie om te kunnen Floaten en Masseren voor baby's van 0-6 maanden
- Splash Bébé sessie om te kunnen Floaten voor baby's van 7-12 maanden

Maar er zijn ook sessies in de avond voor onrustige of slecht slapende baby's. of privé sessies waarbij er meerdere mensen aanwezig mogen zijn in de ruimte. Je hebt de Spa dan voor je alleen.

Ook is het mogelijk om alleen een babymassage cursus te volgen en zijn er combinatie arrangementen met bv een fotografe of iemand die handjes en voetjes gipst al tastbare herinnering.

Check de prijzen en boek eenvoudig online je afspraak via de website www.jolibebe.nl

Contactgegevens en locatie

Vlasakker 15
3417 XT  Montfoort
Telefoon:   06–21227003