Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping DenTiel - Merselo

Kamperen

Beschrijving

Bent u op zoek naar een rustige en hondvriendelijke minicamping in een bosrijke omgeving? Dan bent u bij Camping DenTiel in Noord-Limburg op het juiste adres. Camping DenTiel biedt u tal van mogelijkheden om zowel de prachtige natuur als cultuur van Noord-Limburg te ontdekken. Met Venray dicht in de buurt heeft u alles voor een mooie vakantie.

Onze boerderij camping is rustig gelegen in het Noord-Limburgse Merselo. Merselo ligt aan de rand van natuur-gebied de Peel en op ongeveer 10 kilometer van de Maas. Voor zowel een korte als lange vakantie in Limburg is het hier heerlijk vertoeven.

De ligging van onze camping in de omgeving van Venray biedt u diverse mogelijkheden. Op wandel- en fietsgebied is de camping echt het summum. De camping is direct gelegen aan een uitgestrekt fiets- en wandelgebied, beiden bewegwijzerd middels een knooppunten route. Een prachtig landschap en diverse charmante dorpjes zal het decor zijn van een fanatische ontdekkingstocht. Fietst u door dit prachtige landschap dan komt u vast langs de visplas van Ballonzuil, zie de foto hiernaast.

Maak kennis met het authentieke Noord-Limburgse landleven en ervaar de persoonlijke gastvrijheid die zo typerend is voor onze boerderij camping.

Eigenschappen

Vanaf 25 euro
Rustig
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Den Tiel 4
5815 EE  Merselo
Telefoon:   0654768452
Mobiel:   0654768452