Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Natural Yachts - Marknesse

Bootvakantie

Beschrijving

Zin om er op uit te gaan met familie of vrienden?
Ontdek Nederland vanaf het water en huur een luxe motorboot of een nieuwe zeilboot bij Natural Yachts!
De motorboten en de zeilboten zijn 100% elektrisch, zo kunt u in alle rust en stilte varen en ontdekken hoe fijn het is om met elkaar in de natuur te zijn zonder het milieu te belasten.

De Northman 1200 Electric is een elegant en modern motorjacht voor maximaal 6 personen. In de salon geniet u volop van het 360 graden uitzicht! Dit luxe jacht heeft een goed uitgeruste keuken, zo is er een inductiekookplaat en een combi oven aanwezig en kunt u altijd genieten van een kopje koffie of thee aan boord, ook tijdens het varen. Benedendeks zijn er 3 royale 2-persoons slaaphutten en 2 badkamers. De bank op het voordek, de zonnedeklounge op het dak en de L-sofa in de open kuip zijn heerlijke plekken om te relaxen.

De Nexus Revo 870 Electric is een volledig elektrische motorboot voor 4 personen. Geniet van de stilte terwijl u geruisloos naar de mooiste plekjes in Nederland vaart! Benedendeks beschikt de boot over een gezellige zithoek met eettafel en een keuken met alle moderne apparatuur die u van thuis gewend bent.

De Maxus Evo 24 Electric is een moderne kajuitzeilboot voor 4 personen. De Zeilboot heeft een elektrische aandrijving is nieuw in 2023! Geniet van het comfort op deze boot en boek een heerlijke zeilvakantie in Nederland.

De Maxus 34 Electric is een luxe en elektrisch aangedreven zeiljacht voor 6 personen. Dit gloednieuwe model combineert uitstekende zeilprestaties met duurzaam comfort.

U heeft geen vaarbewijs nodig om een van de luxe motorjachten van Natural Yachts te huren! De 100% elektrische charter jachten van Natural Yachts zijn voorzien van een ‘extra groot’ batterijpakket voor een vaarbereik van 6 tot 12 uur. Team Natural Yachts kijkt ernaar uit u te ontvangen voor een ontspannen vakantie op het water!

Eigenschappen

Max 6 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Geniet van een 7-daagse vakantie op een luxe en 100% elektrische motorboot naar keuze vanaf €395 pp.

Wilt u een heerlijke en duurzame vakantie in Nederland doorbrengen zonder de natuur te belasten? De Northman 1200 Electric is een luxe en elektrische motorboot voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers met 2-persoonbedden en 2 badkamers. Daarnaast beschikt de boot over een goed uitgeruste keuken met o.a. een Nespresso koffieapparaat, een inductiekookplaat en een combi-oven.

De Northman 1200 Electric beschikt over een proportionele boeg- en hekschroef en is daardoor gemakkelijk te varen! U heeft geen vaarbewijs nodig om een van de elektrische motorjachten van Natural Yachts te huren.

Ontdek meer op: https://nl.naturalyachts.com/fleetoverview

Contactgegevens en locatie

Repelweg 6
8316 PV  Marknesse
Telefoon:   0515-227017