Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Lekker op de Veluwe - Lunteren

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Deze gezellige, ruime 4-persoons vakantiebungalows vind je op privépark De Goudsberg in het Luntersche Buurtbosch. Je parkeert gratis voor de deur op eigen terrein.

De woningen met supersnel internet zijn van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Ze hebben ieder een uniek en eigen karakter. De groen omgeven ruime tuin met veel privacy is het thuis van vele vogels en eekhoorntjes. In de bossen rondom ligt een uitgebreid netwerk van prachtige wandel-, fiets- en mountainbikepaden. Om de hoek kun je binnen en buiten zwemmen, tennissen, midgetgolfen en met de kinderen naar het pannenkoekenhuis met een enorme buitenspeeltuin.

Begane grond
De vele ramen en openslaande deuren naar het terras zorgen voor veel lichtinval in de de woonkamer.
De open keuken is zeer compleet uitgerust. Tijdens de vakantie mogen buiten de basisvoorzieningen een combinatieoven en een vaatwasser natuurlijk niet ontbreken. In de inpandige berging staan een wasmachine en wasdroger ter beschikking. Op de begane grond bevinden zich de badkamer en het separate toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel.

1e verdieping
Boven bevinden zich twee gezellige slaapkamers met laminaatvloer. Hier staan één tweepersoons- en twee eenpersoons boxspringbedden. Daarnaast is boven tevens een tweede toilet met wastafel aanwezig.

Het gebruik van bed-, bad- & keukenlinnen is bij de prijs inbegrepen.
Huisdieren zijn in de woningen niet toegestaan evenals roken.

Eigenschappen

Max 4 personen
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Paardrijden

Contactgegevens en locatie

Hessenweg 83
6741 JP  Lunteren
Telefoon:   06-24268700