Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Pitch&Putt Golf Leidschendam - Leidschendam

Golfen, Minigolf

Beschrijving

Tussen Leiden en Den Haag langs de A4 ligt onze Pitch & Putt Golfbaan. Neemt u de afslag Leidschendam en houdt richting Stompwijk aan. Een stukje bijzonder natuur in de Randstad. Wij zijn een relatief jonge baan (2008 geopend) maar met een volwassen karakter. Moeilijk voor de gevorderde speler en goed te doen voor de beginner. Door de vele natuurlijke elementen is het altijd weer spannend om op onze baan een ronde te doen.

Gaat u voor de eerste keer golfen of wilt u het eigenlijk een keer proberen, onze begeleiders geven u graag instructies en zorgen ervoor dat u besmet raakt met het golfvirus!

Naast Pitch & Putt Golf kunt u bij ons ook terecht voor tennis of andere buitenactiviteiten die wij voor u kunnen organiseren in groepsverband met uw familie, vereniging of bedrijf. Wij hebben twee zalen, een groot terras en zijn zeer flexibel met onze ruimtes.

Onze golf-pro kan clinics, cursussen en lessen geven voor groepen, individueel en voor onze leden. Kom gerust even langs. U bent van harte welkom! Naast een leuk familie- of bedrijfsuitje kunnen wij ook uw feest, receptie, vergadering, seminar etc. verzorgen.

Indien u een starttijd, een tennisbaan of een arrangement wilt reserveren neemt u contact middels het contactformulier.

Eigenschappen

Rustig
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten

Contactgegevens en locatie

De Star 51
2266 NA  Leidschendam