Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping Ter Leede - Leerdam

Kamperen

Beschrijving

Camping Ter Leede in Leerdam “Kamperen bij de Linge, dé ideale omgeving waar u zich thuis voelt”. Bent u op zoek naar een camping waar u heerlijk kunt genieten van de natuur? Wilt u ‘s ochtends gewekt worden door de vogeltjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 1985 is de camping gestart met een vijftal plaatsen en is inmiddels uitgegroeid tot 40 kampeerplaatsen met de grootste kenmerken rust en ruimte. Camping Ter Leede ligt midden in het karakteristieke landschap van de Vijfheerenlanden, grenzend aan de Betuwe en omarmd door de rivieren de Lek, de Merwede en de Linge. In de omgeving kunt u als wandelaars of fietsers uw hart ophalen aan de vele fiets - en wandelroutes. Zo kunt u de ene dag het Zuid-Hollandse landschap verkennen en de volgende dag fietst u de Betuwe in met haar prachtige bloesembomen. De aangelegde fiets- en wandelpaden lopen door de weilanden en verbinden zo de omliggende dorpen.

De ruim opgezette caravanplaatsen zijn zo opgesteld dat we rekening houden met uw privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van betegelde terrassen en wij zorgen ervoor dat uw caravan keurig op zijn plaats wordt gezet.

In het midden van de camping hebben wij een centraal toiletgebouw met mogelijkheden om te wassen en drogen. Uw fietsen kunt u kwijt in de centrale fietsenstalling.

Aan kleine kinderen is ook gedacht.
Naast de camping is een speciaal veld ingericht waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, trampoline springen, schommelen, of voetballen.
Het terrein is zo ingericht dat kampeerders die graag rust willen hier geen last van hebben.

Eigenschappen

Max 4 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Recht van ter Leede 28a
4143 LP  Leerdam
Telefoon:   0653754944
Mobiel:   0653754944