Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Appartement De Perelaar - Langelille

Appartement

Beschrijving

De Perelaar biedt voor rustzoekers een sfeervol, ruim verblijf met eigen ingang.
Het appartement is voorzien van een royaal tweepersoons bed op een podium, gescheiden van het woongedeelte door een kamerscherm. Tv en Wifi zijn aanwezig.
Er is een doucheruimte met toilet en een apart tweede toilet. In de keuken staan een koelkast, een combi magnetron, een koffiezetapparaat en een water- en eierkoker. Er is veel kastruimte. Om te koken is een overdekte buitenkeuken aanwezig. Er is een overdekt terras en op verschillende plekken rondom het verblijf kun je van de tuin en het wijdse uitzicht genieten.
Beddengoed en hand-en theedoeken zijn aanwezig. Huisdieren kunnen we helaas niet toestaan. We verhuren het natuurhuisje van april tot en met oktober per hele week (van vrijdag tot vrijdag). Van november t/m april wordt het appartement gebruikt voor creatieve activiteiten en worden er muzikale optredens verzorgd.

Langelille is de naam van een landelijk gelegen buurtschapje vlakbij de idyllische rivier de Tjonger, in het zuiden van Friesland. Het ligt op een steenworp afstand van de Weerribben, in de kop van Overijssel. Op slechts 2 kilometer van Langelille ligt de Rottige Meente: een prachtig stil natuurgebied met moerassen en petgaten waar je fantastisch kunt wandelen, fietsen of kanoën. Op 4 kilometer afstand ligt het plaatsje Echtenerbrug, aan het Tjeukemeer waar diverse restaurants zijn en de Spar. 3 kilometer naar het westen ligt Lemmer en op dezelfde afstand naar het oosten vind je Wolvega.

Eigenschappen

Max 2 personen
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Kerkeweg 77
8484 KB  Langelille
Telefoon:   0561481741
Mobiel:   0640171522