Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Buitenplaats Kameryck - Kamerik

Groepsactiviteiten

Beschrijving

Fraai gelegen tussen de weilanden en aan het water vind je Buitenplaats Kameryck. Een locatie om te genieten! Geniet van de vele activiteiten op het buitenterrein. Speel bijvoorbeeld samen een potje Pitch & Putt golf of voetgolf en schuif daarna gezellig aan in het restaurant voor een lunch of diner. Buitenplaats Kameryck ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam, is goed bereikbaar én je kunt er gratis parkeren.

Pitch & Putt golf

Of je nou een pro bent of voor het eerst een golfclub in handen krijgt, bij Buitenplaats Kameryck is golfen voor iedereen! Met een potje Pitch & Putt golf heb je de sport binnen no-time onder de knie. Je speelt afstanden van dertig tot zeventig meter en krijgt 2-uur speeltijd. In totaal zijn er 18-holes. Met een scorekaartje in de aanslag ga je in duo's of groepjes de strijd met elkaar aan.

Voetgolf

Voor wie liever zonder golfclub de baan afwerkt, is voetgolf ideaal! Een gouden combinatie van voetbal en golf. De voetgolfbaan ligt tussen de weilanden en telt maar liefst achttien holes. Het doel: schop de bal vanaf de aftrap naar de hole. Klinkt simpel, maar onderweg kom je allerlei obstakels tegen, zoals tunnels en sloten. Hier moeten jij én de bal langs - het liefst met zo min mogelijk schoten. Leuk weetje: voetgolf is ook een succes onder de profs. FC Utrecht en jong Feyenoord probeerden het al eerder bij Buitenplaats Kameryck uit.

Restaurant 't Ryck

Begin jullie actieve dag met een lunch in Restaurant 't Ryck, of klets 's avonds na terwijl je geniet van goed eten met een bijpassende wijn - of een lekker biertje. De kok tovert zo een mooi stuk vlees, vis of een goede hamburger op tafel. Op de kaart staan biologische en streekeigen producten, op smaak gebracht met kruiden uit eigen kruidentuin. Ook voor de kinderen staan er heerlijke gerechten op de kaart.

De golfbaan is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur tot zonsondergang.
Het restaurant is het hele jaar geopend.

Buitenplaats Kameryck in Kamerik leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje of om iets te vieren met familie of vrienden.
Voor meer informatie ga naar: www.kameryck.nl


Foto’s van Pitch&Putt en Voetgolf: Flitsend Fotografie

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Oortjespad 3
3471 HD  Kamerik
Telefoon:   0348-400771