Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiehuisje Geert en Iebeltien - Kalenberg

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Idyllisch rietsnijdershuisje direct gelegen aan de Kalenbergergracht en midden in de natuur van natuurgebied Nationaal Park Wieden-Weerribben. NP Weerribben-Wieden is het grootse laagveenmoeras van Europa. Hier vind u bijzondere vegetatie en vogels. En sinds een 10-tal jaar weer de otter.
Geheel vrijstaand huisje en bovendien met de auto bereikbaar. Het huisje staat aan het einde van een doodlopende weg, aan de rand van het dorpje Kalenberg. Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht op de Kalenbergergracht en aan de achterkant op de rietvelden. Er is een grote eigen tuin van 1000m2. Het huisje heeft meerder terrassen. Op de zuidoostzijde een overdekt terras en aan de voorzijde een groot terras aan de Kalenberger gracht. Heel geschikt om te zwemmen en te vissen en te genieten van de langsvarende bootjes. Ook kunt u hier heerlijk wandelen, fietsen en vogelen.
.Het huisje is geschikt voor 4 personen. Alle vertrekken zijn op de begane grond.
1 hond is toegestaan. (Meerdere alleen in overleg)
Kalenberg ligt op steenworp afstand van mooie historische stadjes zoals, Steenwijk, Blokzijl en Vollenhove. Ook de Noordoostpolder en Giethoorn liggen binnen 15 km .

Eigenschappen

Max 4 personen
Rustig
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Kalenberg Noord 8
8377 HC  Kalenberg
Telefoon:   =31561477493
Mobiel:   +31651933228