Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Outdoors Holten Diamond Suite in the woods - Holten

Bijzonder overnachten

Beschrijving

In 2022 en 2023 hebben we onze prachtige Diamond Suites in het bos gebouwd. De sfeer van een tiny house, in de vorm van een 5-hoekige diamant, middenin in ons dennenbos geplaatst. De Suite is van alle luxe voorzien en écht genieten. En dat op het mooiste plekje van ons landgoed.

De Diamond Suite is geschikt voor maximaal 4 personen en super knus ingericht. Je treft er een volledige keuken aan, inclusief kookplaten, koelkast en combi magnetron. De badkamer is van alle gemakken voorzien. De bedstee is een waar avontuur voor kinderen, waar ze heerlijk boven elkaar kunnen slapen. De Master bedroom is fraai aangekleed met hoogwaardige meubels. We hebben zowel suites met een heerlijk ligbad (suites Salt Lake & suite San Francisco), maar ook met een riante master bedroom (suite Las Vegas). Vanuit het ligbad kijk je door de pui naar buiten, zodat je de eekhoorntjes en konijntjes kunt aanschouwen. Voor de privacy hebben we uiteraard gordijnen ingebouwd.
De vlonder voor de Diamond Suite maakt jullie verblijf in stijl af: hier kun je heerlijk ontbijten, of ’s avonds nazitten met een wijntje.
Onze nieuwe Diamond Suites zijn écht een aanrader voor een heerlijk verblijf, kom het eens proberen!

Eigenschappen

Max 4 personen
Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Langstraat 6
7451 ND  Holten
Telefoon:   0548-364545