Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Boheems Paradijs - Holsloot

Bijzonder overnachten

Beschrijving

Dat je hier nu kunt kiezen uit verschillende authentieke woonwagens en retro-caravans om in te overnachten is al bijzonder op zich.
Bij Boheems Paradijs kun je het echte reizigersleven ervaren door als het ware in een soort mini-woonwagenkamp terug in de tijd te gaan en te genieten van de basics, maar ook de schoonheid en vooral de gezelligheid van toen.
Het is een heerlijk rustige plek waar je kunt kennismaken met onze Kune-Kune varkens, pony’s, kippen, konijn en nog veel meer. Je bent niet voor niets in Drenthe dus er zijn tal van activiteiten te beleven en er zijn vele wandel- en fietsroutes en vele zwemplassen in de buurt.

Kinderen kunnen hier spelen in de speeltuin of met de skelters en fietsen e.d. en Freek maakt graag gratis een ritje met de huifkar. Je kunt hier gezamenlijk koken en eten in de recreatieruimte of buiten op het terras. Kom ’s avonds gezellig rond het kampvuur zitten en geniet van het buitenleven onder de sterren.

De bedjes zijn al voor u opgemaakt en de wagens zijn van vele gemakken voorzien. Er is zelfs een kroeg met eigen gebrouwen bier en zelf gestoken whiskey en voor ontbijt en lunch kunt u naar de B&B aan de overkant. U kunt natuurlijk ook een eigen ontbijtje maken met onze eigen verse eitjes!
Heeft u een eigen kampeermiddel? Ook dan bent u van harte welkom op camping Boheems Paradijs!

Bijzonder overnachten

15 authentieke WOONWAGENS PIPOWAGENS en 6 RETRO CARAVANS.
U slaapt als Pipo en ervaart het zigeunergevoel. Ook geheel af te huren als groepsaccommodatie.
Kijk voor meer informatie op www.boheemsparadijs.nl

Wat is er te doen in de buurt van het Boheems Paradijs

In de buurt van het Boheems Paradijs is meer dan genoeg te doen voor jong en oud. Bezoek de dierentuin van Emmen of het indrukwekkende voormalig kamp Westerbork. Ga zwemmen in één van de nabij gelegen zwemplassen, bezoek het historische dorp Orvelte of één van de vele, bijzondere musea. Neem het Boomkroonpad of ga solexrijden. U bent niet voor niets in Drenthe, dus ga vooral op zoek naar hunebedden. 
Verder ligt de Duitse grens op slechts 10 kilometer afstand dus u kunt ook kiezen voor twee vakantielanden voor de prijs van één.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Den Hool 5
7845 TG  Holsloot
Telefoon:   06-23472945
Mobiel:   06-16775164