Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiepark Herperduin - Herpen

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vakantiepark is uitgestrekt over een groot bosrijk gebied. Het park bestaat uit 2 parken met bungalows; Herperduin en De Bosrand, Camping Herperduin met toeristische plaatsen en Safaritenten, groepsvilla Wevershof voor grotere groepen en zwembad de Kriekeput (op loopafstand van de receptie). Het zwembad is geopend van april tot einde herfstvakantie.

Park Herperduin

Op park Herperduin (autovrij) is de receptie gelegen met een winkel, fietsverhuur en onze wasserette. Tevens vindt u hier een grote speeltuin.

Park De Bosrand

Op park De Bosrand (500 meter van de receptie) is geen receptie. U mag de auto hier wel bij de bungalow parkeren. Tevens heeft De Bosrand een grote speelweide met speeltoestellen.

Camping Herperduin

Onze camping heeft toeristische plaatsen met of zonder elektra. Een huisdier is van harte welkom mits aangemeld bij de reservering. Op het kampeerterrein ligt een grote speeltuin. De Safaritenten staan ook op onze camping.

Zwembad de Kriekeput (april-oktober geopend) is op loopafstand van de receptie gelegen(andere zijde van de weg, dus oversteken). Het zwembad is gratis te bezoeken voor gasten van ons park die zich hebben ingeschreven en een polsbandje voor entree hebben ontvangen(en dragen).
Uw hond is op ons park ook welkom!
Wel even bij de reservering vermelden a.u.b.. Sommige bungalows en velden zijn huisdiervrij.
Op het hele park geldt een aanlijnplicht. In het bos mag de hond op verschillende plaatsen lekker los.
Onze bungalows zijn rookvrij
Per 1 januari 2020 zijn alle gebouwen op vakantiepark Herperduin, zowel park Herperduin, park de Bosrand, camping Herperduin, de Safaritenten als onze groepsvilla Wevershof, rookvrij. Het is nooit toegestaan in een bungalow te roken.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Paardrijden
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Schaijkseweg 12
5373 KL  Herpen
Telefoon:   0486-411383
Mobiel:   0486-411383