Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gastenverblijf Het Voorhuis - Herpen

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Het Voorhuis ligt in het buitengebied van het Brabantse dorpje Herpen. Het is een ideale plek om met familie of vrienden bij te komen van het hectische leven van alledag. U komt helemaal tot rust op het terras, met een wijds uitzicht over de landerijen. Bij minder weer kunt u heerlijk vertoeven in de behaaglijke huiskamer of aan de eettafel in de keuken. Voor kinderen is er volop ruimte om te spelen in de grote tuin.

De omgeving is perfect voor het maken van wandelingen en fietstochten. U kunt het Brabantse boerenland verkennen of u kunt uren ronddolen in prachtige natuur: Het Voorhuis ligt vlakbij de natuurgebieden Herperduin en De Maashorst, met hun uitgestrekte bossen, hei en vennen. Als u geluk heeft, ontmoet u een kudde Taurossen, Exmoorpony’s of Wisenten, die zorgen voor een natuurlijke begrazing van deze gebieden.

Als u de andere kant opgaat, kunt u lekker uitwaaien op de Maasdijk en een bezoekje brengen aan de historische stadjes Ravenstein, Grave en Megen, alle drie op fietsafstand en alle drie zeker de moeite.

Het Voorhuis ligt aan de Ruiterroute Van Maas tot Vredepeel. Wij beschikken over paardenstallen en weidegang is mogelijk, dus paardenliefhebbers kunnen hun eigen paard meenemen. Wij kunnen ook paardenclinics voor u organiseren.
Kinderen kunnen genieten van onze 4 verzorg ponies (Keet, Moesje, Fenja en Herman). Naast het verzorgen, kunnen ze ook met hun gaan wandelen.

Wilt u genieten van een ontspannen massage in Het Voorhuis zelf, wij regelen het voor u.

Eigenschappen

Max 8 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Erfdijk 20
5373 KV  Herpen
Telefoon:   06-22822934