Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Hotel Eetcafé In d'Ouwe Peel - Helenaveen

Restaurant

Beschrijving

Op de grens van Limburg en Brabant, midden in het natuurgebied de Oude Peel ligt Helenaveen; een ontginningsdorpje met een levendige geschiedenis.
Midden in het mooie en natuurlijke Helenaveen, direct aan de Helenavaart, ligt het knusse Hotel eetcafé In d’Ouwe Peel. U wordt er gastvrij ontvangen en ervaart er het echte Peelse dorpsgevoel!

Eten & Drinken In d’Ouwe Peel

Lekker eten en drinken in d’Ouwe Peel, voor een mooie prijs; dat is waar wij voor staan.
In ons sfeervolle restaurant, op ons mooie terras of in ons gezellige cafégedeelte kunt u tot 17 uur genieten van al het lekkers van onze lunchkaart en daarna gaan we over op de dinerkaart.
Uiteraard ook met heerlijke gerechten en voor elk wat wils.
Gedurende de zomermaanden is de keuken 7 dagen per week geopend van 12 tot 21 uur.
In het winterseizoen op maandag en dinsdag tot 20 uur en in het weekend tot 21 uur. U kunt dus tot die tijd binnen komen en bestellen.
Het is altijd handig wanneer u van tevoren reserveert. U weet zeker dat er een tafel voor u klaar staat en wij kunnen net wat gemakkelijker plannen. Ook houden wij graag rekening met uw dieetwensen. Hoe eerder u ze doorgeeft, hoe gemakkelijker onze keuken er op in kan spelen.
Regelmatig hebben wij speciale thema avonden en brunches waarvoor u van tevoren kunt reserveren.

Slapen In d’Ouwe Peel

Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel ligt op een mooi punt midden in de Oude Peel.
Een ideaal vertrekpunt om de prachtige Peel-omgeving te verkennen of juist om uw zakelijke relaties te bezoeken.
Ons hotel ligt behalve midden in de Peel, nl. ook vlak bij de A67 tussen Eindhoven en Venlo en bij de N277 bij Sevenum, Toverland. Maar ook direct aan diverse fiets- en wandelroutes.
U kunt bij ons overnachten op een van onze 1 of 2 persoons kamers, allen met gedeelde badkamer en toilet op de gang. En allen met een gedeeld dakterras aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de Helenavaart, het park en de kerk.
Op elke kamer is een wastafel, televisie en gratis wifi aanwezig. De kamers zijn per trap bereikbaar.
In ons cafégedeelte kunt u ’s avonds nog lekker een drankje nemen, darten, wat lezen of een spelletje doen bij de open haard.
In ons restaurant kunt u terecht voor ontbijt, lunch of diner. In het winterseizoen zijn het restaurant en het café gesloten op woensdag en donderdag.
Wel kunt u dan ontbijten. Het ontbijt reserveert u apart bij, zodat we zoveel mogelijk aan eenieders specifieke wensen kunnen voldoen.
Ook kunt u een lunchpakket reserveren.

Arrangementen In d’Ouwe Peel

U stelt bij ons gemakkelijk zelf uw verblijf samen: u boekt een of meerdere nachten in ons hotel, met of zonder ontbijt en vanuit daar bouwt u uw verblijf zelf op.
Diner, lunch, wandelingen, fietsroutes, een bezoek aan de diverse toeristische gelegenheden en gebieden in de omgeving maken van uw verblijf een onvergetelijke ervaring!
Denk daarbij aan het Toon Kortoomspark, Jules de Corte, Rowwen Hèze, de MariaPeel en de Deurnesche Peel, attractiepark Toverland, hippisch centrum de Peelbergen en natuurlijk de diverse musea in de nabije omgeving.

Neemt u vast een kijkje op onze website voor de verschillende mogelijkheden.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Terras
Dieet
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Dit restaurant heeft de volgende keuken(s):
- Vlees
- Vis
- A la carte

Contactgegevens en locatie

Oude Peelstraat 2
5759 PC  Helenaveen