Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Natural Yachts - Heeg

Bootvakantie

Beschrijving

Zin om er op uit te gaan met familie of vrienden?
Ontdek Nederland vanaf het water en huur een luxe motorboot bij Natural Yachts!
De motorboten zijn 100% elektrisch, zo kunt u in alle rust en stilte varen en ontdekken hoe fijn het is om met elkaar in de natuur te zijn zonder het milieu te belasten.

De Northman 1200 Electric is een elegant en modern motorjacht voor maximaal 6 personen. In de salon geniet u volop van het 360 graden uitzicht! Dit luxe jacht heeft een goed uitgeruste keuken, zo is er een inductiekookplaat en een combi oven aanwezig en kunt u altijd genieten van een kopje koffie of thee aan boord, ook tijdens het varen. Benedendeks zijn er 3 royale 2-persoons slaaphutten en 2 badkamers. De bank op het voordek, de zonnedeklounge op het dak en de L-sofa in de open kuip zijn heerlijke plekken om te relaxen.

De Nexus Revo 870 Electric is een volledig elektrische motorboot voor 4 personen. Geniet van de stilte terwijl u geruisloos naar de mooiste plekjes in Nederland vaart! Benedendeks beschikt de boot over een gezellige zithoek met eettafel en een keuken met alle moderne apparatuur die u van thuis gewend bent.

U heeft geen vaarbewijs nodig om een van de luxe motorjachten van Natural Yachts te huren! De 100% elektrische charter jachten van Natural Yachts zijn voorzien van een ‘extra groot’ batterijpakket voor een vaarbereik van 6 tot 12 uur. Team Natural Yachts kijkt ernaar uit u te ontvangen voor een ontspannen vakantie op het water!
Eigenschappen

Max 6 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Book your late summer/autumn break!

Zin om een weekje, midweek of weekend te genieten op een elektrische boot in Friesland?
Bekijk hier de last minute mogelijkheden: https://nl.naturalyachts.com/fleetoverview
De herfst is een heerlijke en rustige periode om op het water te zijn en te genieten van een vaarvakantie. De 100% elektrische motorjachten van Natural Yachts zijn voorzien van alle luxe en comfort voor een heerlijk verblijf aan boord, uiteraard beschikken de jachten ook over een verwarming voor de koudere dagen.

In de herfstperiode is het mogelijk om een elektrische boot te huren voor een weekend, midweek of week. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen voor een ontspannen vakantie in Friesland!


Contactgegevens en locatie

De Opper 6A
8621 DZ  Heeg
Telefoon:   0515-227017