Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten - Hattem

Sportief, Outdoor activiteiten

Beschrijving

VADESTO OUTDOOR ADVENTURE en RONDVAARTEN

Uniek uitzicht vanaf het terras aan het water

NATUURBOOTTOCHT en BUITENSPORT vanuit prachtig gelegen PANORAMA PAVILJOEN
Het prachtig gelegen Panorama Paviljoen van Vadesto, met groot terras en uniek uitzicht over de IJsselwaarden en de natuur rond de Wiessenbergerkolk, ligt direct bij Hanzestad Hattem. Met een uitstekende keuken, drempelvrije toegang en gratis parkeren de mooiste feest en vergaderlocatie die je kan bedenken, een echte A locatie. Ook een uniek startpunt van veel activiteiten. Dus alles bij elkaar, restaurant, buitensportactiviteiten en natuurrondvaarten.

VOOR ELK FEEST OF VERGADERING


Elke bruiloft, receptie, vergadering, familieparty of kinderfeest is alleen al succesvol door de aantrekkelijke locatie. Het Paviljoen staat bekend om goed verzorgde lunches, buffetten en barbecues en lekkere hapjes voor groepen tegen aantrekkelijke prijzen. Er zijn moderne faciliteiten en sanitair aanwezig, een mindervalidentoilet en zelfs douches voor de actieve bezoeker.

RESTAURANT, NATUURBOOTTOCHTEN EN BUITENSPORTACTIVITEITEN, alles bij elkaar.


Wil men even lekker actief bezig in een stukje prachtige natuur of gewoon per fiets even over de IJsselbrug naar Hattem voor een kop koffie op een prachtig terras met groots en uniek uitzicht: Je vindt het hier allemaal bij elkaar. Voor iedereen, zowel individuele bezoekers als groepen, liggen allerlei spannende en avontuurlijke activiteiten klaar. Voor elke groep, familie, bedrijf of kinderfeest vindt men leuke activiteiten.

NATUURBOOTTOCHTEN


Vanaf het Paviljoen kan men interessante Natuurboottochten maken langs de IJsseluiterwaarden, het Algemene Veen en de Hezenberg, inclusief verhaal van de schipper en grote kans ijsvogels te zien. Misschien zelfs een schildpad of bever. Elke dag in de zomer, van di. tm za. om 14.00 uur, zijn er éénuurstochten voor individuele passanten en groepen kunnen elke tijd reserveren van ma tm za.

OUTDOORACTIVITEITEN


Bij het Paviljoen kan men terecht voor veel leuke activiteiten. Lekker even ontspannen bewegen, zoals met;
• Spetterende wateractiviteiten, zoals varen met een reuzeklomp of kano, op de waterfiets of watertouwbaan, vlotbouwen en raften.
• Avontuurlijke landactiviteiten zoals boog-, pistoolen blaaspijpschieten, fiets-, kano-, mountainbike- en steptochten, bungeetrampolinespringen,
• crazybiken, klootschieten, GPS-tour
• Gezellige indooractiviteiten zoals Hollandse spelen,sjoelen, darten of pistoolschieten
• Verhuurfietsen, mountainbikes, steppen; oplaadpunt voor E-bikes

BIJZONDERE en UNIEKE ATTRACTIES


Het bedrijf heeft unieke activiteiten die nergens anders zijn te beleven zoals de grootste waterfiets ter wereld voor 36 personen, varende klompen (4-6pers.), de nieuwste uitvinding: de Waterflike (6-12pers.), een 10-persoons waterligfiets en een klimwand van 10m. met veiligheidssysteem. Het bedrijf was ook uitvinder van het recreatief steppen in ons land en men kan ze nog steeds huren.

STARTPUNT WANDELINGEN, FIETSTOCHTEN en KLOMPENPAD


Het Paviljoen is startpunt van diverse wandel- en fietsroutes, een klompenpad, stadswandelingen met gids, fotowandelpuzzeltochten en Nordic-Walkingclinic. Wandelaars en fietsers vinden hier een riante locatie voor een heerlijke kop koffie, hapje of drankje.

VADESTO OUTDOOR ADVENTURE en RONDVAARTEN
BIJZONDER VEELZIJDIG

Geopend: ma.tm za.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Geschikt voor feesten
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

De Bleek 3
8051 EE  Hattem