Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping Scholtenhagen - Haaksbergen

Kamperen

Beschrijving

U vindt onze fraai gelegen ruim opgezette camping in Twente, het meest gevarieerde deel van Overijssel.
De camping ligt aan de rand van het recreatiegebied Scholtenhagen, naast sub-tropisch zwembad De Wilder, met in de nabije omgeving op loopafstand sportaccomodaties, prachtige natuurgebieden en een park met een mooie kinderboerderij aansluitend aan een visvijver.
Aan de andere kant van de camping tevens op loopafstand vindt u Haaksbergen met verrassend leuke winkels en gezellige terrasjes. Voor de toeristische gast zijn 2 prachtige velden beschikbaar met zeer ruime plaatsen (min. 100 m2) voor maximaal 90 caravans- tenten- of vouwwagens.
De ligging van deze velden is uniek te noemen tegen de rand van het park aan de ene zijde en weilanden aan de andere zijde en op loopafstand van het bos.
Natuurlijk vindt u op onze kampeervelden uitstekende sanitaire voorzieningen, met afwasruimte, toiletruimte en aparte babyruimte.

Villatenten, een ware beleving

Bent u wel kampeerder, maar niet zo ervaren in het alles-zelf-doen in het kampeerhuishouden? Of bent u juist gesteld op comfort in een rustige en natuurlijke omgeving?
Bij Camping Scholtenhagen vindt u ook prachtige Villatenten voor kamperen met alle luxe onder handbereik. Het zijn comfortabele en luxueuze tenten met drie slaapkamers en eigen sanitair.
Vakantie in een luxe tent, dat noemen we ook wel glamping: kamperen in stijl en met luxe.
Ontzeg uzelf deze verrassing niet en probeer het eens uit!

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Zwembad
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Scholtenhagenweg 30
7481 VP  Haaksbergen
Telefoon:   053-5722384