Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Camping De Meene - Haaksbergen

Kamperen

Beschrijving

Stichting De Meene is de eigenaar van de kleinschalige seizoenscamping met 74 plaatsen. Daaronder 3 camperplaatsen en het afgezonderde Natuurkampeerterrein.
Het Natuurkampeerterrein met 9 plaatsen beschikt over een eigen eenvoudig sanitair.

De camping telt 31 ruime toeristische plaatsen die verspreid liggen over verschillende meer open kampeervelden. Er zijn twee kampeervelden in het bos. Speciaal voor fietsers en wandelaars heeft De Meene een tententerrein, waar ook een open schuilhut staat. Alle plekken zijn voorzien van stroom en WiFi. Alle plaatsen zijn afgebakend en voorzien van een nummer. Over het gehele terrein staan her en der picknick tafels voor gezamenlijk gebruik. Gezinnen met kinderen, ouderen en natuurliefhebbers voelen zich snel thuis op de camping, waar veel aandacht is voor natuurbehoud.

De camping De Meene ligt middenin de prachtige natuur van Twente. De camping grenst aan het natuurgebied het Witte Veen, gelegen op de grens met Duitsland.
Op fietsafstand zijn voldoende mogelijkheden om te winkelen, een terrasje te bezoeken of uit eten te gaan. De camping is zeer kindvriendelijk en honden zijn (aangelijnd) welkom. Voor kinderen is er een speelplek met een pomp en waterbaan, evenals een trampoline en pingpongtafel.

Op het terrein is een logeeraccommodatie (kampgebouw) voor verhuur tegen een gereduceerd tarief, in het bijzonder voor jeugdgroepen. Deze groepen hebben hun eigen speeldomein naast en voor het gebouw (op de speelweide). Het kampgebouw telt 46 slaapplekken verdeeld over 4 slaapzalen. De keuken is voorzien van servies, pannen en een fornuis met oven. In het gebouw bevinden zich twee recreatiezalen, zodat grote en kleine groepen er comfortabel kunnen verblijven.

Reserveren kan via de website.

Eigenschappen

Max 8 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Markslagweg 6
7481 RE  Haaksbergen