Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Erve Hanebulten - Haaksbergen

Appartement

Beschrijving

De vier appartementen op Erve Hanebulten zijn gebouwd in de stijl van de boerderij en passen hierdoor goed bij het landschap. Alle appartementen bieden veel licht, ruimte en alle comfort voor een heerlijk vakantie verblijf. Twee grote raampartijen in de woonkamer met schuifdeuren versterken het gevoel dat u hier midden in de natuur bent.

Vanaf het zonneterras bij uw appartement kijkt u direct uit op de gezamenlijke tuin. U kunt heerlijk op uw terras zitten en genieten van de rust. Met de sfeervolle buitenverlichting kunt u 's avonds ook genieten van het buitenleven en de sterrenhemel. Aan de beek is een gezellige zitplek ingericht die verkoeling biedt op warme dagen. U kijkt vanaf de zitplaats direct op de Buursebeek

Alle appartementen hebben op de begane grond een ruime, compleet ingerichte woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een: combi-oven, koelkast en een vaatwasser. De indeling van de boerderijappartementen verschilt per type. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers.

Eigenschappen

Rustig
Rolstoelvriendelijk
Bos dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Beekweg 10
7481 RG  Haaksbergen
Telefoon:   053-5696652