Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Terrassencamping Osebos - Gulpen

Kamperen

Beschrijving

Op een heerlijk rustige plek, aan de rand van Gulpen ligt Terrassencamping Osebos. Het schilderachtige decor van het Limburgse heuvelland, de talloze voorzieningen voor het hele gezin en genoeg vermaak in de buurt maken van deze terrassencamping een prima plek om vakantie te vieren.

Camping

Camping Osebos biedt een ruime variëteit aan kampeerplaatsen, waarvan een groot deel uitkijkt over het Limburgse heuvellandschap, the Dutch Mountains!
Er zijn basisplaatsen en comfortplaatsen beschikbaar. Sommige plaatsen zijn hondenvrij.
Er zijn 3 luxe sanitaire gebouwen verspreid over de camping.
In elk gebouw is vloerverwarming. Er zijn wascabines, gezinsdouches, babyrooms, en warmwaterwastafels.
De kleintjes hebben hun eigen sanitaire gebouw.
Gebruikmaken van de sanitaire gebouwen is volledig gratis!
Echte waterratten zitten ook goed bij terrassencamping Osebos, want er is een royaal zwembad om in te spelen of te ontspannen. Voor de allerkleinsten is er bovendien een kleuterbad aanwezig, waarin zij zich kunnen uitleven. Zonaanbidders kunnen terecht op de naastgelegen zonneweide om vervolgens een verfrissende duik te nemen in het zwembad.

Camping Osebos is een fijne vakantieplek voor gezinnen met kinderen. Naast een grote speeltuin is er tijdens de laatste 3 weken van juli en de eerste 3 weken van augustus ook een recreatieteam aanwezig, dat originele doe-activiteiten organiseert voor de kinderen. Denk aan themadagen, bosspelen en spannende speurtochten. Op de camping staan verder twee tafeltennistafels en een tafelvoetbalspel waarmee de jeugd zich vermaakt. Ook is er een pannakooi om in te voetballen.

Niet alleen ligt terrassencamping Osebos in een prachtige omgeving: er zijn ook veel voorzieningen en attracties op de camping zelf of in de buurt. Op het terrein zelf is een campingwinkel. Hier kun je ook elke ochtend vers brood halen. Er is een restaurant met uitgebreide menukaart en afhaalservice waar je geniet van een vers bereide maaltijd, een goed glas wijn of een heerlijk kopje koffie.

Toeristische trekpleisters als Maastricht, Heerlen, Valkenburg en het Drielandenpunt bij Vaals liggen op slechts 20 minuten rijden.

Natuurlijk beschikt een moderne camping als deze ook over een gratis WiFi-netwerk.

Omgeving

Vanaf de camping starten wandel-, mountainbike- en fietsroutes.
Eindeloos groen met akkers en bossen, een uniek wandel-, fiets- en mountainbike-gebied. Vakwerkhuizen, schilderachtige dorpen, boeiende steden, beken, watermolens, mergelgrotten, rivierdalen, hellingbossen, holle wegen, bourgondische sfeer, kastelen.... met andere woorden genoeg te zien!
De imposante natuurgebieden van de Ardennen en de Eifel liggen eveneens vlakbij. Kortom, voor de actieve rustzoeker een ware schatkamer van natuur, cultuur en historie.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Osebos 1
6271 PP  Gulpen
Telefoon:   043 450 1611